aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Δεν έχω παράπονο για το πάθος τους, έχω όμως για τις αποφάσεις τους»

Τσόρνιγκερ: «Δεν έχω παράπονο για το πάθος τους, έχω όμως για τις αποφάσεις τους»

Μετά την αποψινή (1/10) βαριά ήττα του Απόλλωνα με 1-4 από την ΑΕΚ αναμενόταν με ενδιαφέρον η συνέντευξη Τύπου του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός προπονητής χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά άδικη την έκταση του σκορ, ενώ ανέφερε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του για το πάθος του, έχει όμως και για τις λανθασμένες αποφάσεις τους:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Πήρε μία δίκαιη νίκη. Μπορεί να είναι βαρύ το σκορ, για εμάς είναι άδικη η έκτασή του. Βάλαμε πίεση μετά τα γκολ που δεχθήκαμε, δεν αξιοποιήσαμε όμως τις φάσεις μας. Το σκορ είναι άδικο για εμάς. Σε κάποιες στιγμές δεν είχαμε καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά ατομικά λάθη. Σε κάποιες στιγμές είχαμε τη δυνατότητα να μπούμε στο παιχνίδι με τις ευκαιρίες που είχαμε. Δεν τα καταφέραμε. Έγιναν λάθη που μας χάλασαν τον ρυθμό. Πρέπει να δουλέψουμε στα λάθη που έγιναν, αλλά και σε κάποιες αποφάσεις που θα μας βοηθήσουν να αποφεύγουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από αυτές. Έχουμε τη διακοπή τώρα, πρέπει να δουλέψουμε, ψηλά το κεφάλι, να έρθουν κάποιοι πίσω που είναι τραυματίες. Είμαστε περήφανοι για αυτά που κάναμε μέχρι σήμερα και θα επικεντρωθούμε στην Ομόνοια. Δεν κάνουμε θαύματα. Ήταν κακή ημέρα».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των κυανολέυκων ρωτήθηκε αν θα άλλαζε κάτι στο παιχνίδι, στον τρόπο παιχνιδιού ή σε πρόσωπα: «Βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας με κάποιες μακρινές μπαλιές. Δεν θα άλλαζα κάτι. Είναι εύκολο να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος. Έκανα κάποιες κινήσεις να αλλάξουμε την εικόνα μας από το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε και το απρόοπτο με τον Φάνο (σ.σ.: Κατελάρης) χθες που μας άλλαξε το πλάνο. Μετά τον αγώνα μπορείς να αλλάξεις πολλά στο μυαλό σου, αλλά το ματς τελείωσε και βλέπουμε μπροστά».

Όσο για το τι επηρέασε τον Απόλλωνα και είχε αυτή την εμφάνιση, απάντησε: «Αυτό που είπα και στους παίκτες είναι ότι ήταν μία κακή μέρα. Δεν είμαι δυσαρεστημένος με το πάθος και την ένταση που έβγαλαν, αλλά με τις λάθος αποφάσεις που πήραν σε ατομικό επίπεδο. Έχουμε παίκτες χαρισματικούς στο ένας εναντίον ενός. Όπως ο Αλμπάνης. Πρέπει όμως να παίζουμε ομαδικά. Ήταν ένα μικρό πισωγύρισμα το ματς με την ΑΕΚ, τα πολλά ατομικά λάθη μου θύμισαν τον αγώνα με τη Ζίλινα. Είχαμε 5-6 παίκτες στο γήπεδο που χρειάζονται χρόνο. Να κάνουμε υπομονή και να δουλέψουμε στα λάθη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ