aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTσόρνιγκερ: «Αξιόλογοι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι, ανυπομονούμε να αρχίσουμε»

Tσόρνιγκερ: «Αξιόλογοι οι δύο πιθανοί αντίπαλοι, ανυπομονούμε να αρχίσουμε»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του Απόλλωνα έκανε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη της σεζόν, χαρακτήρισε αξιόλογους τους δύο πιθανούς αντίπαλους στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και σημείωσε πως θα επικεντρωθούν στη σωστή προετοιμασία της ομάδας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Όλοι μας ανυπομονούμε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όσο αφορά την σημερινή κλήρωση για τις πρώτες ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, μας περιμένει μια δύσκολη αποστολή, καθώς και οι δυο πιθανοί αντίπαλοι είναι αξιόλογοι. Παρόλα αυτά εμείς θα επικεντρωθούμε στη σωστή προετοιμασία της ομάδας μας, και στο πως θα διαμορφώσουμε την αγωνιστική φιλοσοφία που στοχεύουμε να έχει ο νέος Απόλλωνας. Αυτό το οποίο προέχει είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά όλο τα διάστημα το οποίο έχουμε στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Ζίλινα ή ο εφιάλτης της Ανόρθωσης Ντίλα Γκόρι στον δρόμο του

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ