aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόρνιγκερ: «Αν ήμουν αθλητικός διευθυντής θα με έπαιρνα - Φοβούνταν να μου τηλεφωνήσουν»

Τσόρνιγκερ: «Αν ήμουν αθλητικός διευθυντής θα με έπαιρνα – Φοβούνταν να μου τηλεφωνήσουν»

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ απολαμβάνει τις στιγμές κατάκτησης του πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα και αυτό αποτέλεσε αφορμή για να τον θυμηθούν τόσο στη Δανία, όσο και στη Γερμανία. Η ιστοσελίδα tipsbladet.dk επικοινώνησε με τον τεχνικό του Απόλλωνα, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Δανία και ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε απορημένος καθώς καμία ομάδα της χώρας του δεν επιχείρησε να τον προσλάβει το διάστημα που ήταν άνεργος.

«Η Δανία έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένειά μας. Και τα δύο παιδιά μας γεννήθηκαν εκεί και παντρεύτηκα τη γυναίκα μου όσο ζούσαμε στη Δανία. Υπάρχει λόγος που μείναμε μετά την απόλυσή μου στο Μπρόντμπι. Θα ήταν εύκολο να μετακομίσω στη Γερμανία. Νομίζω επίσης ότι όλοι γνωρίζουν ότι η γυναίκα μου αγαπά τη Δανία. Τώρα έχει γράψει ένα βιβλίο για τη Δανία. Την αγαπήσαμε και την αγαπάμε ακόμα, είπε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στο «Tipsbladet» και προσθέτει:

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η γυναίκα μου έχει λάβει τόσα πολλά συγχαρητήρια μετά το πρωτάθλημα με τον Απόλλωνα και ο κόσμος θυμάται τι κάναμε στο Μπρόντμπι. Έτσι, η Δανία θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας».

Αν θα επέστεφε ποτέ στη Δανία για άλλη ομάδα, είπε: «Σίγουρα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου ξανά στη Δανία, αλλά θα είναι μάλλον δύσκολο συναισθηματικά, παρόλο που έχει περάσει καιρός, γιατί ήταν μια ιδιαίτερη περίοδος. Όμως, ποτέ μην πεις ποτέ».

Αν είχε κάποια πρόταση από ομάδα της Δανίας μετά την αποχώρησή του από την Μπρόντμπι: «Όχι και με παραξένεψε. Ίσως δεν ήμουν αρκετά καλός, ίσως οι άνθρωποι που παίρνουν αποφάσεις με φοβούνται λίγο. Δεν ξέρω. Ίσως φοβούνταν να μου τηλεφωνήσουν. Δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε καν κάποια ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Αν ήμουν εγώ αθλητικός διευθυντής και έβλεπα ότι κάποιος σαν εμένα δεν είχε δουλειά, θα τον έπαιρνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ