aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤσόκκος: «Θέμα χρόνου η μετεγγραφή του Πίττα»

Τσόκκος: «Θέμα χρόνου η μετεγγραφή του Πίττα»

Ανάρτηση από τον Πρόεδρο της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Γιώργο Τσόκκο. Ο ισχυρός άνδρας του Παραλιμνίου έδωσε… σύνθημα παραμονής στην Α’ Κατηγορία, ενώ με αφορμή τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα, σχολίασε τον Ιωάννη Πίττα, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής της ομάδας του, και για τον οποίο όπως είπε είναι θέμα χρόνο να πάρει μετεγγραφή.

Η ανάρτηση του Γιώργο Τσόκκου:

Ένα σύστημα δεν αδικά ποτέ τον τελευταίο, αδικά αυτούς που ανεβαίνουν. Οι ομάδες και οι παίκτες δεν μπορούν να αλλάξουν συμπεριφορές, ξέρουμε οτι μπαίνουμε στα playoffs με τους περισσότερους πόντους και clean sheets από τις ομάδες του κάτω group τον δεύτερο γύρο, μετά το κακό ξεκίνημα και μετά τον Γεννάρη. Δεν θα είναι πρόβλημα για μας το -6, ποιος έχει το καλύτερο παιχνίδι έχει σημασία, ξέρουμε ότι οι άλλες ομάδες έχουν περισσότερες φοβίες από εμάς,δεν εκπέμπουν υγεία και ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί όλες οι μεταγγραφές μας στην ενδεκάδα. Αν και είναι τεράστιο πλήγμα και χάνονται δισεκατομμύρια στην Επαρχία Αμμοχώστου, επειδή γίνεται καλή δουλειά και είναι η τελευταία μας χρονιά, η ΕΝΠ είναι safe και η ΕΝΠ θα δώσει το έναυσμα σε αρκετούς παίκτες, προπονητές, ιατρικό επιτελείο και αναλυτές σύντομα να πάνε σε ψηλότερο επίπεδο. Αυτοί που γκρινιάζουν πολύ, πετυχαίνουν τα λιγότερα, πάμε για να ροκανίσουμε εύκολα αυτή την διαφορά ακόμα και με 90-10 διαιτησίες.

Πολλοί στην Κύπρο δεν έχουν την σωστή νοοτροπία. Επειδή πρέπει να λέμε και τα καλά, ο Ιωάννης Πίττας είναι από τους λίγους που είδα να έχει την σωστή προσέγγιση, πάντα στα ρεπό και εκτός προπονήσεων τον πετύχαινα στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, αφοσιωμένο να κάνει εξειδικευμένο ασκησιολόγιο με την κατάλληλη υποστήριξη από την οικογένεια του και τον θείο του, δεν υπολόγιζε ώρες, δεν έλεγε δικαιολογίες. Την πρώτη μέρα που υπογράψαμε μου εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βάλει 12-15 γκολς, από τους λίγους Κύπριους που έχουν πατήματα. Έχει και ένα ιδιαίτερο συν και έφεση μέχρι τώρα στο παλμαρέ του, ο Ιωάννης στα 23-24 του έχει ήδη σκοράρει απέναντι στους μεγάλους της Κύπρου πολύ περισσότερα τέρματα από ότι θρύλοι του Κυπριακού ποδοσφαίρου στην ίδια ηλικία. Με πιο δύσκολους αντιπάλους, με πιο δύσκολο ανταγωνισμό, με πιο ψηλό επίπεδο. Φέτος θα πιάσει εύκολα τα 16-17 γκολς, είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του, έχει το γκολ και το σωστό attitude προς το παιχνίδι. Φυσικά θα πρέπει να βελτιώσει και κάποιες αδυναμίες του, η άμυνα του στον ημιτελικό στο ΓΣΠ μας κόστισε τον τελικό και εκεί θα τον κτυπήσουμε..

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ