aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Τσεκάρει Πίττα ο Γιοβάνοβιτς - Θετικός για παραχώρηση του ο Απόλλων»

«Τσεκάρει Πίττα ο Γιοβάνοβιτς – Θετικός για παραχώρηση του ο Απόλλων»

Ξανά στα μετεγγραφικά πλάνα του Παναθηναϊκού και του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίζουν τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Ιωάννη Πίττα ελλαδικά δημοσιεύματα. Σύμφωνα με αυτά ο Σέρβος τεχνικός… τσεκάρει το τελευταίο διάστημα τον Κύπριο ποδοσφαριστή, ο οποίος έχει προταθεί.

Αν και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κύπρο που επικαλείται το ρεπορτάζ, η διοίκηση του Απόλλωνα είναι θετική για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και στο εγγύς μέλλον.

Το δημοσίευμα:

Όσο περνούν οι ημέρες τόσο οι μετεγγραφικές αναζητήσεις στον Παναθηναϊκό κορυφώνονται.
Ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς σύμφωνα με τη Realnews τσεκάρει προσεκτικά το τελευταίο διάστημα τον Κύπριο εξτρέμ του Απόλλωνα, Ιωάννη Πίττα, έναν ποδοσφαιριστή που είχε προταθεί και επί των ημερών του Πιερ Ντρεοσί.

Είναι εν ενεργεία διεθνής και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023. Το ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο παρουσιάζει τους διοικούντες του Απόλλωνα θετικούς στο ενδεχόμενο παραχώρησης του με χρήματα.

Στο τριφύλι όπως συμβαίνει μέχρι τώρα στα μετεγγραφικά τηρούν σιγή ιχθύος για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως με δεδομένο ότι ο Γιοβάνοβιτς είναι άριστος γνώστης της κυπριακής αγοράς τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και στο εγγύς μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ