aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤριτοκλασάτος και… ξάδελφος ο διαιτητής του τελικού

Τριτοκλασάτος και… ξάδελφος ο διαιτητής του τελικού

Ούτε καν δευτεροκλασάτος των ευρωπαϊκών γηπέδων δεν λογίζεται ο διαιτητής του Tελικού Κυπέλου Coca-Cola στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Μάλλον… τριτοκλασάτο τον χαρακτηρίζουν οι ειδικοί του χώρου της διαιτησίας.

Ο Κροάτης Άντε Βουτσελίμοβιτς-Σιμούνοβιτς δεν έχει οποιεσδήποτε περγαμηνές στη θητεία του ως διεθνής διαιτητής. Στην Ευρώπη παίρνει 1-2 διαιτησίες κάθε χρόνο, συνήθως στους προκριματικούς γύρους των ευρωκυπέλλων.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός στην τρέχουσα σεζόν διαιτήτευσε μόνο τον προκριματικό αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ (2ος γύρος) ανάμεσα στην Λέγκια Βαρσοβίας και την Μποτοσάνι (1-0), ενώ στην σεζόν 2014-15 είχε κι ένα ματς στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ ανάμεσα στην Σκεντερμπέου και την ΜΠΑΤΕ (1-1).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «worldreferee» που θεωρείται ιδιαίτερα αξιόπιστη στους κύκλους των διαιτητών, όταν ο Άντε Βουτσελίμοβιτς-Σιμούνοβιτς έγινε διεθνής το 2007 δεν είχε διαιτητεύσει ούτε ένα σημαντικό αγώνα του πρωταθλήματος Κροατίας!

Η απάντηση ενδεχομένως να βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Βουτσελίμοβιτς-Σιμούνοβιτς είναι πρώτος ξάδελφος με έναν από τους ισχυρούς αξιωματούχους της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της Κροατίας!

Ο Κροάτης διαιτητής είναι υπάλληλος της κροάτικης μοσπονδίας και συγκεκριμένα γραμματέας στα γραφεία της, στην πόλη Όσιγεκ που είναι η γενέτειρά του.

Ι. Κ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ