aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤρικούβερτο γαλάζιο γλέντι…

Τρικούβερτο γαλάζιο γλέντι… [pics & vid]

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν τα κατάφερε στο πρωτάθλημα, αλλά το κύπελλο, δικαίωσε τις προσπάθειες όλων στον Απόλλωνα. Και από χθες οι χοροί καλά κρατούν…  H Λεμεσός ντύθηκε και σήμερα στα γαλάζια και όλες οι πίκρες που γεύτηκαν τους προηγούμενους μήνες οι οπαδοί του Απόλλωνα χάθηκαν με μιας.

Η κατάκτηση του 8ου τροπαίου κυπέλλου χάρισε ανείπωτη χαρά στις χιλιάδες των οπαδών του, οι οποίοι δημιούργησαν νέο γιορταστικό σκηνικό, μπροστά από την Πλατεία Διοικητηρίου. Οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και η διοίκηση άρχισαν στις 19.00 από το Τσίρειο στάδιο σε ανοικτό λεωφορείο και αφού πέρασαν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης κατέληξαν μετά από δύο ακριβώς ώρες στην οδό Ανεξαρτησίας.

Μπροστάρης ο παλαίμαχος πρώην αρχηγός του Απόλλωνα Βέβης Κρίστης, ο προπονητής Πέδρο Εμανουέλ και ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης. Μπροστά από το Διοικητήριο στήθηκε τρικούβερτο γλέντι, από τις χιλιάδες των φιλάθλων που τους περίμεναν για να τους αποθεώσουν.

Τo σύνθημα «Απόλλων – θρύλος – Κύπελλο», δονούσε την ατμόσφαιρα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι εκστασιασμένοι από την υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε. Εκατοντάδες οπαδοί του Απόλλωνα, με αυτοκίνητα και δίκυκλα συνόδευαν το ανοικτό λεωφορείο με τους ποδοσφαιριστές μέχρι την άφιξη του στην Πλατεία.

Οι κυανόλευκοι οπαδοί, μετά από τρία χρόνια βγήκαν πάλι στους δρόμους, με σημαίες και κασκόλ για να γιορτάσουν το νέο τίτλο, δημιουργώντας πανδαιμόνιο χαράς στην πόλη. Η νύκτα έγινε μέρα και οι δρόμοι της Λεμεσού πλημμύρισαν από χαρούμενους ανθρώπους κάθε ηλικίας. Ήταν μια δικαίωση για όλους όσους κοπίασαν, μα περισσότερο ήταν η δικαίωση, έναντι της βαριάς κληρονομιάς που κουβαλούσαν όσοι υπηρετούν το ιστορικό σωματείο.

«Συγχαρητήρια σε όλους, μα πιο πολύ στον κόσμο για τη συγκλονιστική βοήθεια που μας έδωσε σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν. Είσαστε ανεπανάληπτοι. Σας θέλουμε πάντα δίπλα μας», είπε στον χώρο της φιέστας, ο χρυσός σκόρερ Αγγελής Αγγελή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ