aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤριάρα ο Απόλλων και περιμένει! (video)

Τριάρα ο Απόλλων και περιμένει! (video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα και με μια μεστή εμφάνιση, ο Απόλλωνας επικράτησε 3-1 επί της Δόξας στο Τσίρειο στάδιο, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Ένα γκολ και ένα δοκάρι για την κάθε ομάδα ήταν ότι καταγράφτηκε στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά στο 28ο λεπτό ο Σαρδινέρο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ στο 43’ ο Βινίσιους άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ο Μάγκλιτσα πάσαρε με το κεφάλι στον Βραζιλιάνο ο οποίος από κοντά πλάσαρε και έδωσε προβάδισμα στον Απόλλωνα. Τρία λεπτά αργότερα και λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η Δόξα δημιούργησε σπουδαία ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα. Ο Σάντσεθ έκανε το δυνατό σουτ, ο Βάλε απέκρουσε ασταθώς, και ο Παουλίνιο από κοντά με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι κυανόλευκοι μπήκαν με… φόρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 61’ διπλασίασαν τα γκολ για την ομάδα τους, με ένα δυνατό και άπιαστο σουτ του Σαρδινέρο. Ο Απόλλωνας βρήκε πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο ο Πίεχ στο 87’ με κεφαλιά από κοντά έκανε τρία τα γκολ των γηπεδούχων. Η Δόξα κατάφερε να μειώσει σε 3-1 στο 89′ με τον Κορομήνα, σε μια φάση η οποία θα συζητηθεί αφού κυανόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ-σάιντ.

Πιο κάτω το live και η ταυτότητα του αγώνα…

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Βινίσιους, Χ. Βασιλείου, Κυριακού, Μάγκλιτσα, Σαρδινέρο (78′ Σέρτζιο), Παπουλής (63′ Πίεχ), Μπεντόγια, Ντα Σίλβα, Σατσέτι (74′ Σεμέδο).

Δόξα (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Νέγκρι, Παουλίνιο, Ρεδόνδο (82′ Σεράν Πόλο), Λεονάρντο, Πουτζιουρής, Ρούντι, Κένιντι, Φοφανά (45+1′ Σάντσεθ), Μπραούλιο, Κάστρο, Κορομηνάς.

Σκόρερ: 43′ Βινίσιους, 61′ Σαρδινέρο, 89′ Πίεχ / 89′ Κορομήνας

Κίτρινες: Μάγκλιτσα, Πίεχ / Σεράν Πόλο

Αποβολές: –

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Νικολαϊδης Χρίστος

Α’ Βοηθός: Κυριάκου Αγγέλα

Β’ Βοηθός: Εγγλέζου Νίκος

4ος: Ορθοδόξου Ανδρέας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ