aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤρία αποκτήματα έχουν ξεχωρίσει

Τρία αποκτήματα έχουν ξεχωρίσει

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τεράστια υπόθεση για τον Απόλλωνα θεωρείται η απόδοση των νεοφερμένων του. Αποκτήθηκαν παίκτες εκεί όπου χρειαζόταν ενίσχυση η ομάδα. Σε μεγάλο ποσοστό οι ελλείψεις και οι αδυναμίες καλύφθηκαν με κινήσεις ουσίας. Δεν έχει σημασία πόσοι είναι βασικοί τώρα, γιατί η απόσταση μέχρι το τέρμα είναι αρκετά μεγάλη και η τεχνική ηγεσία θα τους χρειαστεί όλους.

Από τους νέους παίκτες, τρεις έχουν μπει στην ομάδα και δηλώνουν βασικοί. Ο Βινίσιους και ο Ρομπέρζ στην άμυνα και ο Μπεντόγια στη μεσαία γραμμή. Οι άλλες οκτώ θέσεις είναι καλυμμένες, προς το παρόν, με ποδοσφαιριστές από το περσινό δυναμικό. Και οι τρεις νεοαποκτηθέντες στους οποίους εμπιστεύτηκε θέση βασικού ο Πέδρο Εμανουέλ βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και παρουσιάζουν πολύ καλά στοιχεία.

Οι Βινίσιους και Ρομπέρζ ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους ως τώρα. Ο Μπεντόγια στη μεσαία γραμμή αποτελεί το πολυεργαλείο της ομάδας καθώς μπορεί να κάνει πολλές δουλειές: να βοηθήσει την άμυνα, να οργανώσει παιχνίδι από τον άξονα και να επιτεθεί ως εξτρέμ όταν χρειαστεί.

Οι τρεις τους κέρδισαν τις εντυπώσεις, όμως δεν σημαίνει ότι μόνο αυτοί, από τους καινούργιους, θα έχουν θέση βασικού. Σε θέση αναμονής είναι ο Πίεχ, που έχει τον τρόπο να ξεκλειδώνει τις άμυνες άμα αρχίζουν να διαφαίνονται τα δύσκολα. Αποκτήθηκε και ο Μπάρμπαρος, ο οποίος μπορεί ακόμη να μη φάνηκε, όμως μπορεί να βοηθήσει από τα άκρα.

Όπως και ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος βελτιώνεται και όλοι στην ομάδα αναμένουν ότι θα έλθει κι αυτού η σειρά του. Οι δυο τελευταίες χρονικά προσθήκες, οι Σαρδινέρο και Γκόμες, πολύ σύντομα αναμένεται να κληθούν από τον προπονητή τους να πάρουν θέση βασικού.

Οι κυανόλευκοι επιχείρησαν να κάνουν ποιοτικές προσθήκες, καθώς αυτό επέβαλλαν οι συνθήκες. Διότι πέρσι η ομάδα είχε πείσει ότι διατηρεί μια πολύ καλή ποιοτική βάση. Οι προσθήκες έγιναν για να ανεβάσουν το επίπεδο και να αυξήσουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Σύντομα θα προστεθεί στην ομάδα της Λεμεσού και ο Κωνσταντίνος Μακρίδης, ο οποίος θα αποτελέσει άλλη μια έμπειρη και ικανή λύση για τη μεσαία γραμμή.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ