aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤρελό... «κυανόλευκο» πάρτι (pics/vid)

Τρελό… «κυανόλευκο» πάρτι (pics/vid)

Πολύ όμορφα πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο μεγάλο πάρτι του Απόλλωνα, με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί στον προαύλιο χώρο του “Λανιτείου” όπου υπήρχε παιδότοπος για τα μέλη του Junior Club και τους μικρούς φίλους της ομάδας. Παράλληλα, υπήρχε Face Painting, με το οποίο οι μικροί φίλοι της ομάδας της Λεμεσού είχαν την ευκαιρία να βαφτούν στα χρώματα του Απόλλωνα.

Στο χώρο υπήρχαν αναψυκτήρια και διάφορα εδέσματα με τη συνοδεία των μουσικών επιλογών του Dj Sok, ενώ υπήρχε το κατάστημα του Apollon Official Store από το οποίο μπορούσαν οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν τα αναμνηστικά τους προϊόντα.

Επίσης, υπήρχε κατάστημα της χορηγού εταιρείας PrimeTel όπου δίνονταν πληροφορίες για την προσφορά της εταιρείας με την οποία οι φίλοι της ομάδας θα μπορούσαν να πάρουν το εισιτήριο διαρκείας τους εντελώς Δωρεάν.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό και βραβεύσεις. Ακολούθησε η παρουσίαση του ποδοσφαιρικού τμήματος και της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη συνέχεια οι φίλοι της ομάδας της Λεμεσού διασκέδασαν με την Ελληνίδα τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ