aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤρέχει για Κατελάρη και επιθετικό

Τρέχει για Κατελάρη και επιθετικό

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πήρε το «πράσινο φως» από τον Σωφρόνη Αυγουστή και η διοίκηση του Απόλλωνα ενεργοποιεί το δικαίωμα απόκτησης του Τζιόρτζε Ντένιτς με ελευθέρα μετεγγραφή. Αυτό προνοούσε, άλλωστε, η συμφωνία  με τη Ρόζενμπoργκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο Σέρβος μέσος. Δηλαδή, εάν ικανοποιούσε, θα μπορούσε να ντυθεί για τα επόμενα χρόνια στα κυανόλευκα.

Ο 24χρονος παίκτης που είχε μετακομίσει στη Λεμεσού τον περασμένο Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τους Νορβηγούς, μπήκε με τη μία στο σύνολο, δίνοντας αρκετές λύσεις.  Μέχρι τη διακοπή της λήξασας σεζόν πρόλαβε να μετρήσει 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο κύπελλο. Ο Σέρβος μέσος μπορεί να μην αποτελεί μετεγγραφή… αεροδρομίου, όμως κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο δανεισμός του ισχύει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020. Με το… καλημέρα της τρέχουσας σεζόν, αγωνίστηκε κόντρα στη Σαμπουρτάλο, όπως επίσης κι απέναντι σε Δόξα και Ερμή, καταγράφοντας μάλιστα δύο 90λεπτα στο πρωτάθλημα.

Ο Ντένιτς γεννήθηκε στις 01/04/1996 στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν ωστόσο τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα πραγματοποίησε στη Ραντ στην οποία αγωνίστηκε από το 2013 μέχρι το 2018. Επίσης, πρόλαβε να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη σερβική ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε όλα τις ομάδες της Εθνικής Σερβίας εκτός από το επίπεδο Ανδρών.

Στον Απόλλωνα, την ίδια ώρα, προσπαθούν να προσθέσουν τις τελευταίες πινελιές στο κεφάλαιο ενίσχυση. Διαψεύδουν κατηγορηματικά τα σενάρια περί επιστροφής του Αντόνιο Γιάκολις στο Κολόσσι, όχι όμως κι αυτά που τους φέρουν να βρίσκονται σε επαφές με τον Φάνο Κατελάρη. Όταν απεμπλακεί από τις συμβατικές δεσμεύσεις με την Ομόνοια, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Ενδιαφέρον για τον παίκτη, εξέφρασε και ο ΑΠΟΕΛ. Το γεγονός πως είναι Κύπριος και δεν παίρνει θέση στον κατάλογο των ξένων είναι κάτι που έλαβε σοβαρά υπόψη ο Σωφρόνης Αυγουστή, ο οποίος έχει σε εκτίμηση τον 24χρονο διεθνή παίκτη.

Ξέχωρα από την ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής, στον Απόλλωνα κινούνται για την προσθήκη ενός ακόμα ποδοσφαιριστή που θα έχει την ευχέρεια να αγωνισθεί σε περισσότερες από μία θέσεις στην επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ