aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤους γύρισε την πλάτη ο Αρκάντιους Πίεχ, σκέφτεται το Κατάρ

Τους γύρισε την πλάτη ο Αρκάντιους Πίεχ, σκέφτεται το Κατάρ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Αρκάντιους Πίεχ δεν απάντησε στην πρόταση του Απόλλωνα και οι κυανόλευκοι εξετάζουν άλλους επιθετικούς, ώστε να αυξήσουν τη δύναμη πυρός της ομάδας τους ενόψει της νέας σεζόν. Ο Πολωνός δέχθηκε πρόταση από το Κατάρ με ψηλές απολαβές, κάτι που απομακρύνει την ένταξή του στους κυπελλούχους.

Ειπώθηκε και άλλες φορές πως στον Απόλλωνα δεν μένουν κολλημένοι στον Πίεχ ή απογοητευμένοι επειδή γυρίζει την πλάτη στην πρότασή τους. Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει άλλους ποδοσφαιριστές στα υπόψη του και με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη είναι σε ανοικτή γραμμή για να καταλήξουν στον ιδανικότερο επιθετικό.

Παράλληλα, οι κυανόλευκοι ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την απόκτηση του Πορτογάλου Τιάγκο Γκόμες, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Πρόκειται για 29χρονο Πορτογάλο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη γαλλική Μετς, με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, από την οποία οι κυανόλευκοι απέκτησαν πρόσφατα τον Ζοάο Πέδρο. Δείγμα πως η περίπτωση έχει πιθανότητες να προχωρήσει.

Πέρσι, ο Γκόμες είχε 20 συμμετοχές, ενώ από το 2011 μέχρι το 2014 βρισκόταν στην Εστορίλ, στην οποία αγωνίστηκε 47 φορές και πέτυχε ένα γκολ. Ακολούθως μετακινήθηκε στην Μπράγκα, όπου κατέγραψε 16 παρουσίες, ενώ φέτος –όπως προαναφέραμε– αγωνιζόταν στη Μετς.

Στη θέση των στόπερ, οι κυανόλευκοι είναι καλυμμένοι με τους Αγγελή, Ενρίκε και Καρώ, όμως το ψάχνουν για άλλον ένα παίκτη. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουκρανού Αλεξάντερ Βολόβικ. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί επιλογή του Πέδρο Εμανουέλ. Τη σεζόν που πέρασε ήταν δανεικός από τη Σαχτάρ στη βελγική Λέουβεν.

Από εκεί και πέρα έγιναν προσπάθειες να γεφυρωθεί η διαφορά με τον Φρέιρ, όμως δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα και έτσι πολύ δύσκολα θα δούμε τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται με τη φανέλα του Απόλλωνα στη νέα σεζόν. Οι τρεις θέσεις, του στόπερ, του αριστερού μπακ και του επιθετικού, αποτελούν τα μοναδικά ανοικτά κεφάλαια, τα οποία αναμένεται ότι θα κλείσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ