aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤουλάχιστον πέντε νέοι ποδοσφαιριστές

Τουλάχιστον πέντε νέοι ποδοσφαιριστές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Απόλλωνα διατηρήθηκαν όσοι παίκτες κρίθηκαν έτοιμοι να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας, η οποία θα έχει περισσότερες απαιτήσεις στη νέα σεζόν. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να καλυφθούν τα κενά αυτών που αποχώρησαν και ασφαλώς θα αναζητηθούν καλύτεροι.

Στη θέση του Κονσεϊσάο θα αποκτηθεί άλλος επιθετικός με τα ίδια χαρακτηριστικά, να μπορεί δηλαδή να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Οι κυανόλευκοι διατήρησαν τους Γκιέ Γκιέ και Μάγκλιτσα, όμως χρειάζονται άλλον ένα να τους πλαισιώσει. Στη θέση του Μέζγκα, ο οποίος επίσης αποχώρησε, θα αποκτηθεί ένας ακραίος επιθετικός που θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερα και να διεκδικήσει θέση στην  ενδεκάδα.

Ακόμη, με τον τραυματισμό του Μακρίδη και τη λήξη του δανεισμού του Σλάβτσεφ, θα αναζητηθεί άλλη μια ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή. Τέλος, στην άμυνα, από τη στιγμή που αποχώρησαν οι Σιμόες και Μοντέιρο και δεν έχει αποφασιστεί τίποτε γα τον Φρέιρ, θα κινηθούν για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών.

Είναι και η περίπτωση του Ελίσιο, ο οποίος αν τελικά αποχωρήσει θα υποχρεώσει τον Πέδρο Εμάνουελ να ψάξει για άλλη μια λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί υπάρχει μόνο ο Βασιλείου, του οποίου η συνεργασία επεκτάθηκε και για τη νέα περίοδο, καθώς με το τέλος της σεζόν που πέρασε το συμβόλαιο του είχε λήξει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ