aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Τότε, ναι, περιμένεις το «δώρο»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Διπλή η παραδοχή στη δήλωση του Φανούριου Κωνσταντίνου, μετά την πρόσφατη ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Δεν είναι στα δικά μας πόδια, όμως στα κρίσιμα ραντεβού δεν τα καταφέρνουμε. Αν γνωρίζαμε το γιατί, θα το διορθώναμε».

Καταρχάς, ο επίσημος Απόλλων παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα στα μεγάλα παιχνίδια. Έτσι, για να γίνει πιο κατανοητό, απέναντι στις άλλες δύο ομάδες που αρχίζουν τη σεζόν και λένε «πάμε για πρωτάθλημα», ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, έχει μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Αν συμπεριληφθεί και ο τελικός κυπέλλου με τους Λαρνακείς, γίνονται έξι οι ήττες στα εννιά. Ακόμα μεγαλύτερο προβληματισμό, για τους επίδοξους πρωταθλητές, σηκώνει το γεγονός ότι στις πέντε από τις οκτώ αναμετρήσεις που δεν νίκησαν, είχαν προηγηθεί στο σκορ!

Ωστόσο, το χειρότερο για την ομάδα της Λεμεσού είναι το δεύτερο μέρος της παραδοχής: «Αν γνωρίζαμε το γιατί, θα το διορθώναμε», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων. Ε, είναι γνωστό ότι μοναδικός τρόπος για να λυθεί ένα πρόβλημα είναι να εντοπιστεί. Αν λοιπόν μετά από τόσες επαναλήψεις του φαινομένου, ο Απόλλων ακόμα… βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, μάλλον έχει δίκαιο ο ομόλογος του Φανούριου Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ είχε δηλώσει μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής: «Αυτό που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι αν το χάσουμε (σ.σ.: το πρωτάθλημα), θα το χάσουμε γιατί θα φταίμε εμείς».

Διαβάστε επίσης: Απόλλων: Τόσος πολύς και μαζεμένος ο πόνος

Ασφαλώς, για να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη, δεν είναι ο Κωνσταντίνου, ούτε ο Νίκος Κίρζης, ούτε τα άλλα μέλη της διοίκησης του συλλόγου της Λεμεσού που πρέπει να βρουν τι φταίει. Η ευθύνη βαραίνει τον καθ’ ύλην αρμόδιο, που δεν είναι άλλος από τον Σωφρόνη Αυγουστή. Σωστά δήλωσε μετά τη νέα ήττα από τους γαλαζοκίτρινους ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους, διότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Ωστόσο, οι πιθανότητες θα αυξηθούν πολύ, μα πάρα πολύ, με διαφορετική κατάληξη στα κρίσιμα ραντεβού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ