aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤώρα είναι πληρέστατος

Τώρα είναι πληρέστατος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρα από τον Τιάγκο Γκόμες, που όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που αφήνει ο άτυχος Ντουντού Παραΐμπα στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Απόλλωνας προχώρησε και στη σύναψη συνεργασίας με τον Άντριαν Σαρδινέρο, το όνομα του οποίου αποκάλυψε το goal.com.cy και του νεαρού Σέρβου επιθετικού Λούκα Ράτκοβιτς.

Ο 25χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ΑΕΛ, είναι γνώριμος στον Πέδρο Εμανουέλ και έκρινε πως είναι ικανός να αποτελέσει άλλη μια επιλογή για τις θέσεις των εξτρέμ. Ήδη ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Λεμεσού η σύναψη συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Ακολουθεί ο Τιάγκο Γκόμες, προσθήκη με την οποία θα συμπληρωθεί το ρόστερ των κυανόλευκων. Η απόκτηση αριστερού μπακ και ακραίου επιθετικού κρίθηκαν απαραίτητες από την τεχνική ηγεσία, που έχει στη διάθεσή της ένα σπουδαίο ρόστερ για να το διαχειριστεί αναλόγως και να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή.

Με τον Γκόμες είχε γίνει επαφή και τον Ιούνιο και θα μετακομίσει εκτός απροόπτου στην ομάδα της Λεμεσού με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Ο Σαρδινέρο ήταν γνώριμος από τη διετή θητεία στην ΑΕΛ και δεν είχαν κανένα ενδοιασμό για την απόκτησή του παρά να πάρουν άλλο ποδοσφαιριστή, από τους πολλούς που προτάθηκαν. Όσον αφορά στον Σέρβο εξτρέμ Ράτκοβιτς, πέρασε από δοκιμαστικά, ικανοποίησε και αποκτήθηκε ως επένδυση.

Οι κυανόλευκοι παρουσιάζονται πληρέστατοι σε όλες τις γραμμές. Άλλωστε αυτό ήταν κάτι που επιβαλλόταν αφού το πρωτάθλημα κρύβει παγίδες και απρόοπτα, όπως ήταν οι τραυματισμοί των Αγγελή και του Παραΐμπα. Προβλήματα αντιμετώπισαν και οι Μάγκλιτσα και Πίεχ, ενώ είναι ακόμη εκτός ο Μακρίδης. Για να είναι βέβαιοι στον Απόλλων πως καμιά απουσία δεν θα «πληγώσει» την ομάδα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε άλλες δύο προσθήκες.

Στον Απόλλωνα προβαίνουν σε κάθε κίνηση με σοβαρότητα, καθώς οι στόχοι είναι ψηλοί. Θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και το κύπελλο, κάτι που δεν διστάσουν να το τονίσουν και για να είναι δυνατοί μέχρι το τέλος, θα πρέπει να έχουν γεμάτη τη φαρέτρα τους.

Παράλληλα στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μπορούν να ανταποκριθούν στην τακτική και τις απαιτήσεις κάθε αγώνα. Η ομάδα της Λεμεσού κατάφερε με τη Νέα Σαλαμίνα να καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι, έμεινε όμως με τις εντυπώσεις απέναντι στον Άρη, ο οποίος με αμυντική τακτική δεν επέτρεψε στον Απόλλωνα να σκοράρει.

Και αυτό είναι ένα ζήτημα, το οποίο απασχολεί τον Πέδρο Εμανουέλ, καθώς η ομάδα του θα ξαναβρεί σε αρκετά παιχνίδια κλειστή άμυνα. Το ζητούμενο είναι να βρίσκει το αντίδοτο απέναντι σε ομάδες που παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο με πρώτιστο στόχο να μην δεχθούν γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ