aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο ψάξιμο, οι μοναδικές λύσεις και οι «δεύτερες» επιλογές

Το ψάξιμο, οι μοναδικές λύσεις και οι «δεύτερες» επιλογές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο σχεδιασμός ενόψει νέας περιόδου συνεχίζεται στον Απόλλωνα. Μετά το οριστικό διαζύγιο με τον Ελίσιο, οι κυανόλευκοι έχουν ως μοναδική επιλογή τον Βασιλείου για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά ψάχνουν και για έναν ακραίο επιθετικό στην ίδια πλευρά. Γεγονός που καταδεικνύει ότι ο Πέδρο Εμανουέλ θα επιχειρήσει τη βελτίωση ολόκληρης της αριστερής πτέρυγας.

Ο Εμανουέλ δεν θα κάνει πολλές κινήσεις, αφού αυτές θα είναι μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ως «δεύτερες» επιλογές, έχουν ήδη προστεθεί στο ρόστερ ο τερματοφύλακας Τάσος Κίσσας και ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός Ανδρέας Καρώ.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι στο ψάξιμο και ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού, αφού το ενδεχόμενο παραμονής του Φρέιρ απομακρύνεται, ενώ θα το παλέψει για την απόκτηση του Αρκάντιους Πίεχ.

Στη γραμμή κρούσης, θεωρεί πως είναι απαραίτητη η προσθήκη ενός ακόμη επιθετικού. Από τη στιγμή που οι πιθανότητες απόκτησης του Πολωνού είναι «ζωντανές» θα το κυνηγήσει. Στα υπόψη του, όμως, υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, τις οποίες μελετά.

Με τις προσθήκες που έχει στο μυαλό του ο Εμανουέλ και οι οποίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, πιστεύεται ότι οι κυανόλευκοι θα έχουν ένα πλήρες ρόστερ. Οι ποδοσφαιριστές που παρέμειναν για τη νέα σεζόν είναι δοκιμασμένοι, έμπειροι και ποιοτικοί. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς θεωρούνται πιο έτοιμοι, καθώς πέρυσι τέτοια περίοδο αντιμετωπίστηκαν πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Όπως για παράδειγμα, οι Ντα Σίλβα, Γκιέ Γκιέ, Αγγελή, Βασιλείου και αργότερα οι Λόπες και Κυριάκου, που απείχαν λόγω τραυματισμού. Πλην του Μακρίδη, οι υπόλοιποι θα αρχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους και η τεχνική ηγεσία θα έχει όλο τον χρόνο στη διάθεσή της για να ετοιμάσει καλύτερα την ομάδα για τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη.

Ο Απόλλων αναμένεται να παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρυσι. Κι όπως υποστηρίζεται από την πλειονότητα του κόσμου του, αν οι παίκτες είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, δεν χάσουν βαθμούς εκεί που… δεν χάνονται, τότε μπορούν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, που είναι ο μεγάλος στόχος της νέας περιόδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ