aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πρώτο από τα τέσσερα

Το πρώτο από τα τέσσερα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που το κλίμα και η διάθεση ήταν σε τόσο ψηλά επίπεδα στον Απόλλωνα.

Οι διπλές πολύ σπουδαίες εμφανίσεις και η πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου έχουν δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στην ομάδα, η οποία μόνο με αυτοκτονία μπορεί να χάσει το τρένο για την Ευρώπη.

Αν γίνει αυτό που είναι το πιο πιθανό, οι κυανόλευκοι θα καταφέρουν για τέταρτη σερί σεζόν να δηλώσουν συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, κάτι που δεν έχουν πετύχει ποτέ στην ιστορία τους.

Αυτό δεν θα είναι μόνο επίτευγμα, αλλά και δείγμα της δουλειάς και της σταθερότητας πουν επικρατεί. Ο Απόλλων, μετά την πρόκριση επί του ΑΠΟΕΛ, βλέπει σαν μεγάλο στόχο την κατάκτηση του κυπέλλου.

Μέχρις όμως τον τελικό της 18ης του Μάη, οι κυανόλευκοι έχουν μπροστά τους τέσσερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, μέσα από τα οποία στοχεύουν να πάρουν τους βαθμούς που θα τους ανεβάσουν στην 3η  θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ την επομένη του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ προσγείωσε τους παίκτες του, τονίζοντας τουε ότι τους θέλει να παραμείνουν σοβαροί και να μη βλέπουν πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι.

Οι κυανόλευκοι θα βρουν απέναντί τους το απόγευμα στο στάδιο «Αμμόχωστος» τα πρώτο από τα τέσσερα εμπόδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει καταφέρει να πάρει κανένα βαθμό στην δεύτερη φάση, αυτό όμως δεν μπορεί να παρασύρει σε λανθασμένα συμπεράσματα τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Καλούνται να καταθέσουν το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για να πάρουν το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στη θέση που είναι τώρα. Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχει μια κούραση από τα 120’ του δεύτερου ημιτελικού, όμως όσοι αγωνιστούν καλούνται να σφίξουν τα δόντια και να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ