aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTo πρόσωπο, η καθοριστική φάση και το πέναλτι που δεν δόθηκε

To πρόσωπο, η καθοριστική φάση και το πέναλτι που δεν δόθηκε

Ο Άντον Μάγκλιτσα πέτυχε το μοναδικό γκολ στο παιχνίδι του Απόλλωνα με την Ομόνοια για τον β΄γύρο του κυπέλλου. Με δυνατή κεφαλιά ο Κροάτης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις, γιατί είχε και η αντίπαλος τις δικές της ευκαιρίες. Ο Κροάτης παρουσιάζεται αναγεννημένος στα τελευταία παιχνίδια και αυτό είναι θετικό για τον Απόλλωνα, στην προσπάθεια του να επανέλθει δριμύτερος.  

Η Ομόνοια παρόλο που έπαιξε με 10 παίκτες σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο, ήταν καλύτερη και έχασε τουλάχιστον δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Ωστόσο, ο Απόλλων στην τελευταία φάση του αγώνα, στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων, έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Σκέμπρι για να κάνει το 2-0 και να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Ο Ψευδιώτης δεν απέφυγε τα λάθη, με τη μη υπόδειξη πέναλτι για την Ομόνοια σε χέρι του Μπρου εντός περιοχής στο 50ό λεπτό, να ήταν το σοβαρότερο. Στο 89’ ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Ζελάγια σε μονομαχία με τον Βύντρα, με τους δυο τους να αλληλοτραβιούνται. Λανθασμένα ο δεύτερος βοηθός, Χρίστου, υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Εντρένα στο 73ο λεπτό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ