aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πιθανό σενάριο αλλαγής

Το πιθανό σενάριο αλλαγής

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Πέδρο Εμανουέλ γνωρίζει πού θα εστιάσει την προσοχή του για να αυξήσει τις πιθανότητες της ομάδας του να φθάσει στη νίκη και να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ελβετών. Ο Πορτογάλος τεχνικός, αν και υπολείπονται ακόμη τέσσερις προπονήσεις, φέρεται να μην έχει πρόθεση να διαφοροποιήσει κάτι στο αρχικό σχήμα που παρουσίασε στην Ελβετία.

Σε περίπτωση που θελήσει να αλλάξει κάτι, θέση στο αρχικό σχήμα θα διεκδικήσουν οι Μαγκλίτσα και Μπάρμπαρο. Αν προτιμηθεί ο πρώτος, τότε θα διαφοροποιήσει και τον σχηματισμό της ομάδας του, παρουσιάζοντάς την με δύο επιθετικούς.

Αν ο δεύτερος πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, τότε θα διατηρήσει το 4-2-3-1 και θα μείνει στον πάγκο ο Πίττας. Τόσο η μια όσο και η άλλη περίπτωση, θα έχει να κάνει με πιο επιθετικές βλέψεις.

Οι κυανόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να προκριθούν, από την άλλη όμως για να το πετύχουν θα πρέπει να διατηρήσουν το μηδέν παθητικό, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα τρέχουν για τρία γκολ.

Αυτό που θέλει να δει ο Εμανουέλ, είναι συγκεντρωμένους και πειθαρχημένους τους παίκτες του και ακολουθώντας τις οδηγίες του θα επιτευχθεί ο στόχος.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ