aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο πιο σημαντικό τεστ πριν φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι

Το πιο σημαντικό τεστ πριν φορέσει το ευρωπαϊκό του κοστούμι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από το Τέλκι της Ουγγαρίας στη Θεσσαλονίκη, με τον Απόλλωνα να δίνει απόψε (20.30) φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Θα είναι κάτι σαν τελική πρόβα, πριν τον αγώνα για τον 3o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Γι’ αυτό και η φιλική αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά θεωρείται σαν το πιο σημαντικό τεστ για τον Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος είναι πιθανό να παρατάξει την ενδεκάδα που θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με Γκρασχόπερς, ή Ρέικιαβικ.

Οι κυανόλευκοι έκαναν μια πολύ καλή προετοιμασία και έδειξαν πως θα κυνηγήσουν την διάκριση στη νέα σεζόν. Αυτό, που δεν άρεσε, στα φιλικά που έδωσαν οι κυπελλούχοι στην Ουγγαρία, ήταν τα δέκα γκολ, που δέχθηκαν στα πέντε φιλικά. Υπάρχουν όμως ελαφρυντικά και όπως και να το κάνουμε, άλλο φιλικά και άλλο επίσημα. Τα φιλικά διεξήχθησαν με την χρησιμοποίηση αρκετών ποδοσφαιριστών, ενώ ο Πέδρο Εμανουέλ, δεν έδειξε να καταλήγει σε ένα μόνιμο σχήμα.

Φτάνει μόνο να σημειωθεί το γεγονός, πως Αγγελή και Βινίσιους αγωνίστηκαν μαζί, μόλις στο τελευταίο φιλικό. Θεωρείται δεδομένο, πως ο τεχνικός του Απόλλωνα θα διορθώσει κάποια πράγματα, άλλωστε τα φιλικά, είναι για τους προπονητές και κάποιες κινήσεις έχουν την σκοπιμότητα τους.

Η προσοχή προς το παρών είναι στο αποψινό φιλικό με τον ΠΑΟΚ, μέσα από το οποίο θα μπορούν να εξαχθούν περισσότερα συμπεράσματα. Το σίγουρο, είναι πως  Πέδρο Εμανουέλ θα πρέπει να  αποφασίσει με ποιους θα αγωνιστεί ο Απόλλων σε μία εβδομάδα στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα.

Κρίνοντας από τις μέχρι τώρα δοκιμές στην Ουγγαρία, ο Πορτογάλος κινεί τις σκέψεις τους για ένα σχήμα με τον Βάλε κάτω από τα δοκάρια, τους Λόπες – Βασιλείου στα άκρα της άμυνας και στόπερ τον Αγγελή με τον  Βινίσιους.

Στην μέσα γραμμή θα είναι οι Σατσέτι, Χ. Κυριάκου και ένας από Μπεντόγια, Ντα Σίλβα. Δεξιά θα κινείται ο Πέδρο, ενώ οι άλλοι δύο στην επίθεση θα είναι ο Πίεχ και ο Μάγκλιτσα, χωρίς να αποκλείεται να δούμε από την αρχή και ένα από τους Πίττα ή Γκιέ Γκιέ. Επιλογές υπάρχουν για όλες τοις θέσεις και το ζητούμενο, είναι ο Πέδρο Εμανουέλ να ξεκαθαρίσει στο μυαλό του, την ιδανικότερη τακτική, με τους καλύτερους έντεκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ