aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTo «παράθυρο» μετεγγραφής του Ρομπέρζ ώς την Παρασκευή

To «παράθυρο» μετεγγραφής του Ρομπέρζ ώς την Παρασκευή

Τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (2/9) εκπνέει η μετεγγραφική περίοδος για τις κυπριακές ομάδες σε ότι αφορά τη μετακίνηση παικτών από μία κυπριακή ομάδα σε άλλη. Πλέον, το «παράθυρο» ενίσχυσης που απομένει μέχρι και την Παρασκευή (6/9) αφορά τις μετεγγραφές άνεργων ποδοσφαιριστών, ενώ υπάρχει και το δικαίωμα δανεισμού παικτών που δεν έχουν ακόμη αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Άρχισε επιτέλους να… μυρίζει τριφύλλι!

Ως εκ τούτου το πολύκροτο σήριαλ Βαλεντίν Ρομπέρζ πολύ πιθανόν να πάρει παράταση για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμα. Μπορεί οι πιθανότητες μετακόμισης του Γάλλου κεντρικού αμυντικού στην Ομόνοια να έχουν μειωθεί αισθητά, εντούτοις κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη «φωτιά» και να πει μετά βεβαιότητας ότι ο έμπειρος στόπερ δεν θα μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: To αντίο του Σωφρόνη στους παίκτες, «λύνει» τη σιωπή του ο Αυγουστή

Στην Ομόνοια παραμένει η πρόθεση απόκτησης κεντρικού αμυντικού και όσο οι κανονισμοί το επιτρέπουν ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν εξελίξεις είτε με τον Ρομπέρζ, είτε με άνεργο ποδοσφαιριστή, αφού ο Νεόφυτος Λάρκου έχει ξεχωρίσει άλλες 1-2 αξιόλογες περιπτώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ