aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Το οργανωμένο έγκλημα εναντίον της ομάδας συνεχίζεται»

«Το οργανωμένο έγκλημα εναντίον της ομάδας συνεχίζεται»

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα, αυτοί του «Συ.Φι Δυτικά Προάστια Απόλλων Θύρα 1 est.2002» και κάνουν λόγο για «οργανωμένο έγκλημα» εναντίον της ομάδας του με αφορμή κάποια λάθη του διαιτητή Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι με την Ανόρθωση (ήττα με 0-1).

Διαβάστε επίσης: Oι φωνές για δύο πέναλτι και η κόκκινη που δεν δόθηκε

Αναλυτικά:

«Το οργανωμένο έγκλημα εναντίον της ομάδας συνεχίζεται. Πιστοί στα αφεντικά τους έδωσαν ακόμα ένα κτύπημα κάτω από την μέση στην ομάδα μας και στο κυπριακό πρωτάθλημα. Απόψε και αύριο θα κερδίσουμε (τηλεοπτικά) ακόμα ένα πέναλτι. Ακόμα δυο κόκκινες κάρτες. Άλλοι τα παίρνουν στα γήπεδα. Φαίνεται πως αυτοί δεν καταλάβουν από λόγια. Ήρθε η ώρα που θα μας βρείτε απέναντι σας σε κάθε στιγμή της ζωής σας. Γιατί εσείς δεν καταλάβετε από λόγια. Στο ίδιο έργο θεατές. Σας βολεύει η κάρτα οπαδού για να συνεχίζεται το βρόμικο σας παιχνίδι. Λάθη επαναλαμβανόμενα εναντίον της ομάδας μας, δεν είναι λάθη, αλλά υπάρχει σκοπιμότητα. Εμείς πλέον δεν μπορούμε να συγκρατούμε τον κόσμο. Ό,τι και να γίνει ας αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που έφεραν την βία, ΚΟΠ, διαιτησία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ