aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTo νέο επεισόδιο στο σίριαλ Ρομπέρζ και το επικρατέστερο σενάριο

To νέο επεισόδιο στο σίριαλ Ρομπέρζ και το επικρατέστερο σενάριο

Νέος κύκλος επαφών θα αρχίσει μεταξύ της διοίκησης του Απόλλωνα και του Βαλεντίν Ρομπέρζ. Η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού εξελίσσεται σε ένα μίνι… σίριαλ καθώς παρά το γεγονός πως βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου, υπάρχουν πιθανότητες για ανατροπή του σκηνικού.

Ο Ρομπέρζ εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού πριν το τέλος της προηγούμενης σεζόν και εκ τότε βρίσκεται στον… πάγο. Δεν ακολούθησε την προετοιμασία των κυανόλευκων, έχασε και το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, όμως οι δημοσιεύσεις του στο Instagram μετά τη νίκη της ομάδας απέναντι στους Λιθουανούς, πυροδότησαν τις «φήμες» για παραμονή του στην ομάδα της Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει για Ιταλία ο Καρώ, υπογράφει τετραετές συμβόλαιο στη Λάτσιο!

Το δεδομένο μέχρι στιγμής είναι πως ο Ρομπέρζ θέλει να παραμείνει στο νησί μας και να συνεχίσει εδώ την καριέρα του, όμως πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει με τον Απόλλωνα καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022. Ο ίδιος μέσω της ιστοσελίδας μας, Goal.com.cy, τόνισε πως δεν έχει μιλήσει με καμία ομάδα, ενώ υπενθυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα η προτεραιότητα του 30χρονου αμυντικού ήταν η γέννηση των διδυμων παιδιών του και η γυναίκα του. Μάλιστα αγόρασε και σπίτι στην Κύπρο, γεγονός που δείχνει πως θέλει να παραμείνει στο νησί.

Ο Ρομπέρζ βρέθηκε και στο στόχαστρο της Ομόνοιας, η οποία παρακολουθεί… διακριτικά τις εξελίξεις και αναλόγως θα κινηθεί. Η αποστολή του Απόλλωνα από το πρωί της Παρασκευής (12/7) επέστρεψε στην Κύπρο μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις και έτσι αναμένεται πως θα ξεκαθαρίσει εντός των επόμενων ημερών το θέμα με τον Γάλλο αμυντικό. Παραμονή του στον Απόλλωνα ή η αποχώρηση από την ομάδα με ελευθέρα μετεγγραφή είναι τα δύο σενάρια. Υπενθυμίζουμε πως ο Ρομπέρζ κλήθηκε να φέρει συμφέρουσα πρόταση (για τους κυανόλευκους) ώστε να τον παραχωρήσουν έως τα μέσα Ιουλίου, όμως όσο κυλάει ο χρόνος και κάτι τέτοιο δεν γίνεται τόσο περισσότερο κερδίζει έδαφος το σενάριο παραμονής του στον Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ