aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο μεγαλύτερο κέρδος του Απόλλωνα

Το μεγαλύτερο κέρδος του Απόλλωνα

Ένα από τα πλέον σημαντικά κέρδη για τον Απόλλωνα μετά τα δυο πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα είναι η εμπιστοσύνη που άρχισε να εδραιώνεται στις τάξεις των οπαδών του για την ομάδα. Η εμπιστοσύνη πηγάζει από τα νικηφόρα αποτελέσματα αλλά και από τον τρόπο που ενεργεί ο Τσόρνιγκερ στον πάγκο της ομάδας· δεν διστάζει να αλλάζει πράγματα την ώρα του αγώνα.

Ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει στην ομάδα και η αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ κρίνεται ως σημαντική στον τομέα αυτό. Ένα νικηφόρο αποτέλεσμα είναι σε θέση φέρει ακόμη πιο κοντά τους φίλους της λεμεσιανής ομάδας. Το προσεχές ντέρμπι είναι απ’ αυτά που με νικηφόρο αποτέλεσμα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση, ανακτά η ομάδα δυναμική και όλοι μαζί γίνονται σαν μια γροθιά.

Η ηρεμία που έχει επιφέρει ο Τσόρνιγκερ στο Κολόσσι είναι ένα ακόμα δυνατό χαρτί και συμβάλλει και αυτό στην επιτυχία των κυανόλευκων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός συνέβαλε ώστε όλοι να έχουν ρόλο και να θέλουν να τον αξιοποιούν και να προοδεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ