aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο μεγάλο δέλεαρ για τον Πίεχ

Το μεγάλο δέλεαρ για τον Πίεχ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΙΩΡΓΟΥ

Το μεγάλο δέλεαρ του Αρκάντιους Πίεχ για να υπογράψει στον Απόλλωνα, ήταν οι συνεχείς συμμετοχές του στην Ευρώπη. «Ο Απόλλων συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διεκδικεί και κατακτά τίτλους, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή», ανέφερε ως γνωστόν στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Απόλλων με τις επιτυχίες του, έχει ένα προβάδισμα να κερδίζει πιο εύκολα ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να εντάξει στο δυναμικό του. Ο Πίεχ είναι ένα ακόμα παράδειγμα και οι δηλώσεις του ένας «ύμνος» για τη δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα.

Από εκεί και πέρα, ο Πέδρο Εμάνουελ έχει τονίσει σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, πως ο πήχης σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θα ανέβει. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγαλύτερες. Πέρυσι, ο χρόνος και άλλα γεγονότα, που αναλύθηκαν πολλές φορές, δεν ήταν με το μέρος του για να φτιάξει την ομάδα όπως ήθελε, όμως φέτος όλα είναι αλλιώτικα.

Υπενθυμίζουμε πως τo τελικό μοντάρισμα θα γίνει στην Ουγγαρία, γι’ αυτό και ο Πέδρο Εμανουέλ, ζήτησε το ένα από τα τέσσερα φιλικά να είναι με δυνατό και έτοιμο αντίπαλο. Πριν από την πρώτη αναμέτρηση, γα τον 3ο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 28 Ιουλίου, ο Απόλλων θα δώσει το τελευταίο του φιλικό με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα φανούν και οι προθέσεις της τεχνικής ηγεσίας των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ