aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο μεγαλείο της Εβίτας Λεωνίδου! (pics)

Το μεγαλείο της Εβίτας Λεωνίδου! (pics)

Στο χώρο του βόλεϊ τη γνωρίζουν (σχεδόν) όλοι. Προσφάτως τιμήθηκε ως η κορυφαία νεαρή Κύπρια αθλήτρια απ’  όλα τα ομαδικά αθλήματα. Είναι η πετοσφαιρίστρια του Απόλλωνα, Εβίτα Λεωνίδου, για την οποία οι ειδικοί στο χώρο του αθλήματος υποστηρίζουν ότι στη θέση του λίμπερο μπορεί διακριθεί σε πολύ μεγαλύτερα πρωταθλήματα από το κυπριακό.

Έχει πανηγυρίσει σωρεία τίτλων, μεταξύ των οποίων τα σερί τρεμπλ του Απόλλωνα (2014-2017), ενώ είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νεανίδων και της Εθνικής Γυναικών της Κύπρου. Πιο πρόσφατη επιτυχία της, είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Νεανίδων. Θα μπορούσε  να προτάξει τις διακρίσεις της και να προβάλει τα μετάλλια της.

Επειδή, όμως, είναι ξεχωριστή και ως χαρακτήρας, προτίμησε να αξιολογήσει ως πιο σημαντικά, τις Αρχές και τα Ιδανικά του αθλητισμού. Η ανάρτησή της στο Facebook, ιδιαιτέρως συγκινητική.

Ανέβασε τρεις φωτογραφίες με συμπαίκτριές και «αντιπάλους» της στα γήπεδα με το ακόλουθο σχόλιο:  «Η πιο σημαντική πτυχή του βόλεϊ και γενικά του αθλητισμού είναι οι φιλίες που χτίζεις. Τα σπορ είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να ενωθούν και να συνδεθούν οι άνθρωποι. Από τα χρόνια που ασχολούμαι με αυτό το άθλημα, έχω δημιουργήσει τις πιο στενές μου φιλίες. Γνώρισα αυτές τις φίλες κάνοντας αυτό που αγαπώ. Έχω φίλους, αν όχι από όλες, αλλά από τις περισσότερες ομάδες στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες εκτός Κύπρου. Δεν το λέω αυτό για εγωϊστικούς λόγους, αλλά επειδή θέλω να σας δείξω τι πραγματικά έχει σημασία για μένα στο τέλος».

Όλα αυτά από ένα κορίτσι που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18 της χρόνια…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ