aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο «like» των Τσολάκη-Ταραπουλούζη για τον Νικολάου

Το «like» των Τσολάκη-Ταραπουλούζη για τον Νικολάου

Το χθεσινό σχόλιο του συναδέλφου Πανίκου Κωνσταντίνου για τον προπονητή τερματοφυλάκων του Απόλλωνα Γιώργο Νικολάου δεν γράφτηκε απλά για να… γραφτεί και να γεμίσει μία στήλη.

Μέσα από την παρουσία των κίπερ των κυανόλευκων από τότε που ανέλαβε ο Νικολάου, φαίνεται η αξιόλογη δουλειά του προπονητή τερματοφυλάκων και δεν υπάρχει άτομο το οποίο ήταν ή είναι στο σύλλογο που να μην εκφραστεί με κολακευτικά λόγια.

Σε μία από τις κοινοποιήσεις του σχολίου στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης, οι Σίμος Ταραπουλούζης (βοηθός προπονητή επί εποχής Χριστάκη) και ο παλαίμαχος άσος Άγγελος Τσολάκης, «πάτησαν like» και αυτό είναι κάτι που λέει πολλά. Διότι πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι έζησαν τον Γιώργο Νικολάου και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τη δουλειά του.

Ο Νικολάου, αξίζει να αναφερθεί πως ήταν ποδοσφαιριστής στη μεγάλη ομάδα του Απόλλωνα και στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του αρχές της δεκαετίας του ’90, είναι από τους λίγους που μπορεί να περηφανευτεί και για την περίοδο που διανύουμε, αφού απολαμβάνει ως προπονητής τερματοφυλάκων και τις ευρωπαϊκές διακρίσεις των τελευταίων χρόνων και αυτών που έπονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ