aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο καμπανάκι και τα τρία «όχι» του κόουτς

Το καμπανάκι και τα τρία «όχι» του κόουτς

Όχι στα λάθη, όχι στα σκαμπανεβάσματα, όχι στις επιπολαιότητες. Ο Πέδρο Εμανουέλ θέλησε να ηχήσει το καμπανάκι στους παίκτες του ενόψει της τελευταίας στροφής που θα κάνουν με την επανέναρξη του πρωταθλήματος για τον τερματισμό της σεζόν. Τους τόνισε ότι θα πρέπει να επανέλθουν δριμύτεροι και να μην αφήσουν τίποτε στην τύχη.

«Θα παίξουμε όλη τη σεζόν στα παιχνίδια που ακολουθούν και πρέπει να μην κάνουμε λάθη, για να μη στεναχωρήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο και να μην τους δίνουμε την ευκαιρία να μας κάνουν τη ζημιά», είπε με έμφαση μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος τεχνικός, δείχνοντάς τους πως τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Άλλωστε, πολλές φορές, μετά από παιχνίδια, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις δυνατότητες των παικτών του και πόσο τους εμπιστεύεται.

Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν, όπως και η τεχνική ηγεσία, ότι οι  όποιες απώλειες δεν είναι εύκολο να καλυφθούν απ’ εδώ και στο εξής, γι’ αυτό και τα παιχνίδια που ακολουθούν κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά και από κάποιο σημείο και μετά ίσως καθοριστικά. Απομένουν επτά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ενώ είναι και τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ για την ημιτελική φάση, αλλά και ο τελικός εφόσον ο Απόλλων ξεπεράσει το εμπόδιο των γαλαζοκιτρίνων.

Οι κυανόλευκοι θεωρούν ότι με καλή εμφάνιση και θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι σε θέση να βρεθούν στον τελικό κυπέλλου. Ο στόχος είναι διπλός: Να συνδυάσουν την έξοδό τους στην Ευρώπη με την κατάκτηση του κυπέλλου. Το έχουν ζήσει για τελευταία φορά τον Μάιο του 2013, όταν είχαν κερδίσει στον τελικό την ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές θα μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τη Δευτέρα. Από  αύριο θα ενσωματωθούν και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα και οι διεθνείς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ