aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤο φοβερό γκολ και η κλωτσιά του Περέιρα σε οπαδό του Ολυμπιακού (pic/vid)

Το φοβερό γκολ και η κλωτσιά του Περέιρα σε οπαδό του Ολυμπιακού (pic/vid)

Ο Φακούντο Περέιρα όπως όλα δείχνουν θα είναι το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είναι γνωστός από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ, αφού αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονικής για δύο σεζόν (2014-2015,2016-2017).

Δύο ήταν τα συμβάντα που σημάδεψαν την καριέρα του Αργεντινού άσου στην Ελλάδα και τα δύο έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στον Πειραία.

Αρχικά, ο Περέιρα έχει μια ξεχωριστή θέση στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθότι σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2014. Για την ιστορία ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει τον αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» αφού ο Αργεντινός με δικό του γκολ στο 49’ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε το φανταστικό γκολ του Φακούντο:

Το δεύτερο γεγονός είναι ένα δυσάρεστο συμβάν, επειδή στο ίδιο παιχνίδι ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χτύπησε οπαδό του Ολυμπιακού που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ