aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο «φονικό» όπλο της Γκρασχόπερς

Το «φονικό» όπλο της Γκρασχόπερς

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Μετρά τον τέταρτό του χρόνο στην Γκρασχόπερς και ο Μίκαελ Σκίμπε πήρε τον Κάιο Άλβες με κλειστά τα μάτια το 2013. Βλέπετε, ο πρώην τεχνικός της ελβετικής ομάδας γνώριζε τον Βραζιλιάνο από τη θητεία του στη Φρανκφούρτη, με τα χρώματα της οποίας σε τέσσερα χρόνια (2008-12) μέτρησε 85 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Στον τέταρτό του χρόνο στην ομάδα και αφού έχασε τα παρεάκια του, τον Ελβετό Σάνι Ταρασάι (μετεγγράφηκε στην Έβερτον) και τον Ισραηλινό Μούνας Νταμπούρ (πήγε στη Σάλτσμπουργκ), με τους οποίους έκαναν «παπάδες» στην περσινή περίοδο, αποτελεί ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η Γκρασχόπερς στη γραμμή του πυρός της!

Ο 30χρονος επιθετικός, στην πρεμιέρα του ελβετικού πρωταθλήματος σκόραρε και τα δύο γκολ για την ομάδα του, στον αγώνα με τη Λωζάνη και όπως ήταν φυσικό έγινε το πρόσωπο του αγώνα. Ο Κάιο (μαζί με τον Μάνσι) είναι «κίνδυνος-θάνατος» και μέσα στο κουτί, αλλά και με τα μακρινά του σουτ.

Πράγμα που επιβεβαίωσε στον αγώνα με τη Λωζάνη, σκοράροντας το ένα από τα δύο γκολ από 25 μέτρα, με τον προπονητή της ομάδας, Πιερλουίτζι Ταμί, να του απονέμει τα εύσημα. Στην περσινή περίοδο σκόραρε 13 γκολ, είχε στο ενεργητικό του έξι ασίστ, ενώ στα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στην Γκρασχόπερς μετρά 98 παιγνίδια και 38 γκολ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ