aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο φετινό λαχείο του Απόλλωνα

Το φετινό λαχείο του Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι φίλοι του Απόλλωνα σε κάθε ευκαιρία αποθεώνουν τον Μιγκέλ Μπεντόγια. Ο Ισπανός χαρακτηρίζεται σαν λαχείο για τον Απόλλωνα, καθώς για τη μεσαία γραμμή είναι ένα πολυεργαλείο. Είναι γρήγορος, μπορεί και «απλώνει» το παιχνίδι της ομάδας του  σε όλους τους χώρους και γενικά είναι ένας μέσος με πολλά προσόντα και γερά πνευμονία.

Έχει τα προσόντα να βοηθά στην άμυνα και τον Σατσέτι, όταν ο αντίπαλος επιτίθεται, αλλά είναι και το δεύτερο δημιουργικό μυαλό του Απόλλωνα. Τώρα, δεν κάνει παιχνίδι μόνο ο Ντα Σίλβα, είναι και Μπεντόγια σε ρόλο οργανωτή και αυτό καθιστά τον Απόλλωνα, πιο επιθετικό.

Μάλιστα, ο Ισπανός πήρε τα πάνω του και ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί. Του λείπει ίσως ένα γκολ, αφού είναι μέσα σε πολλές φάσεις, κάτι που θα το κυνηγήσει στα προσεχή παιχνίδια.

Ο Μπεντόγια, για όσους τον παρακολουθούν στο Κολόσσι, δουλεύει πολύ σκληρά, δίνει τον καλύτερο του εαυτό στις προπονήσεις, δείχνοντας πως είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας. Έχει προσαρμοστεί πλήρως στα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαίρου και η απόδοσή του πάει από το καλό στο καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ