aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο έντονο ελλαδίτικο στοιχείο, οι γκέλες, ο «γερόλυκος» και τα… 31 χρόνια

Το έντονο ελλαδίτικο στοιχείο, οι γκέλες, ο «γερόλυκος» και τα… 31 χρόνια

Η ιστοσελίδα «Soccerbase.gr» η οποία συνήθως ασχολείται με στατιστικά που αφορούν σε Έλληνες ποδοσφαιριστές, μιας και η Σούπερ Λίγκα θα καθυστερήσει να αρχίσει, κάνει αναφορά μέσω Facebook στο έντονο ελλαδίτικο στοιχείο που είχε το χθεσινό παιχνίδι Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων (0-3).

Επίσης, αναφορά στον «γερόλυκο» Γιάννη Σκοπελίτη, στην ενέργεια του Δημήτρη Φροξυλιά και στις γκέλες των Μπεμπέ – Βεσελόφσκι.

Αναλυτικά:

«Μιας και το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξεκινάει, να ασχοληθούμε με το κυπριακό που είχε σέντρα χθες. Τα ωραία τα βγάζει το παιχνίδι Νέας Σαλαμίνας – Απόλλωνα, που κρίθηκε νωρίς από δύο γκέλες του Λουσιάνο Μπεμπέ και του Ρόμπερτ Βεσελόφσκι, που θύμισε… Γιάτσεκ Καζιμιέρσκι!

Ο Γιάννης Σκοπελίτης βαδίζει στα 39 χρόνια του ωστόσο αντέχει να παίζει για 21η σεζόν επαγγελματίας και 10η σεζόν στην Κύπρο. Ντεμπούτο και για τον Σάββα Τσαμπούρη. Έντονο το ελλαδίτικο στοιχείο και με Φώτη Παπουλή και τον Δημήτρη Φροξυλιά (σ.σ. Κύπριος με καταγωγή από Λάρισα), που παίζει σε τέταρτη ομάδα σε τριάμισι χρόνια στην Κύπρο, και ξεκίνησε με ανόητη αποβολή.

Το εντυπωσιακό στο παιχνίδι είναι ότι και οι δύο ομάδες παρέταξαν ενδεκάδες με μέσο όρο ηλικίας πάνω από τα 31 χρόνια!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ