aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το ενδιαφέρον σε Γαλλία-Γερμανία

Πράξη δεύτερη στους ομίλους τους Europa League, απόψε, με τα παιχνίδια των 20:00 και των 22:05. Εκτός από το κυπριακό και το ελληνικό ενδιαφέρον, τους αγώνες, δηλαδή, του Απόλλωνα με την Έβερτον (στην Αγγλία) και της ΑΕΚ με την Αούστρια (στην Ελλάδα), στο πρόγραμμα υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στον όμιλο των κυανολεύκων δεσπόζει το παιχνίδι της Λιόν με την Αταλάντα, ενώ στον όμιλο της Ένωσης αυτό της Μίλαν με τη Ριέκα. Θυμίζουμε πως οι ιταλικές ομάδες άρχισαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε Έβερτον (3-0) και Αούστρια (5-1). Από εκεί και πέρα, από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μπάτε Μπορίσοφ-Άρσεναλ, Σάλτσμπουργκ-Μαρσέιγ, Νις-Φίτεσε και Ζενίτ-Σοσιεδάδ.

Τέλος, η Κολωνία υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα και η αστυνομία της πόλης βρίσκεται σε… κόκκινο συναγερμό! Οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι γνωστοί στις Αρχές για τα επεισόδια που δημιουργούν και η UEFA ζήτησε ήδη από τους Γερμανούς αυξημένα μέτρα. Άλλωστε, οι οπαδοί της Κολωνίας δημιούργησαν αρκετές ταραχές στο Λονδίνο πριν από δύο εβδομάδες, ενώ τώρα θα υποδεχθούν τους Σέρβους και τον Ιβάν «τον τρομερό».

Ο Ιβάν Μπογκντάνοβ έγινε γνωστός για τη συμμετοχή του στα επεισόδια με την Ιταλία που είχαν προκαλέσει και τη διακοπή του ματς. Ο Σέρβος οπαδός είχε καταδικαστεί σε τρία χρόνια φυλάκιση, ωστόσο είναι ελεύθερος και ακολουθεί τον Αστέρα σε όλη την Ευρώπη. «Σας ξεκαθαρίζουμε, ότι δεν αφήνουμε την πόλη μας στα χέρια των άλλων χωρίς μάχες», ήταν το μήνυμα των Γερμανών στους Σέρβους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ