aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Το είπα και παρεξηγήθηκα. Ήταν λάθος με τον Σωφρόνη»

«Το είπα και παρεξηγήθηκα. Ήταν λάθος με τον Σωφρόνη»

Για το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ακρίτα και την απόφαση του Απόλλωνα να φέρει πίσω τον Σωφρόνη Αυγουστή μίλησε στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο παλαίμαχος άσος των γαλάζιων και νυν προπονητής της παφιακής ομάδας, Μάριος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το πολύ καλό ξεκίνημα του Ακρίτα: «Όντως το ξεκίνημα της σεζόν μας βρίσκει ικανοποιημένους και η συγκομιδή είναι εξαιρετική και η παρουσία. Πήραμε βαθμούς με ομάδες που έχουν σαν στόχο την άνοδο».

Για το επίπεδο της ομάδας: «Εγώ ανέλαβα τρεις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αν και την είδα σε 3-4 φιλικά. Είδα ότι η ομάδα είναι πολύ καλά στελεχωμένη. Πήγα έτοιμος και ήξερα τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και τι μπορούσε να προσφέρει. Καταφέραμε να μην χάσουμε από τον Ερμή αν και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα και νικήσαμε εκτός έδρας τον Οθέλλο. Αυτό που μας χαροποιεί είναι ο τρόπος που ενεργούν οι ποδοσφαιριστές, έχουν αποβάλει το ότι είναι μια μικρομεσαία ομάδα και παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Ο πρώτος στόχος είναι να τερματίσουμε στην πρώτη 4άδα του ομίλου  μας για να παίξουμε στην μάχη της ανόδου. Από κει και πέρα θα αναθεωρήσουμε τους στόχους μας».

Πώς αποφάσισες να πεις το «ναι» στον Ακρίτα; «Το είδα σαν μια μεγάλη ευκαιρία στην προπονητική μου καριέρα γιατί είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ανδρική ομάδα. Αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Ακρίτα. Τυχαίνει να βρίσκομαι συχνά στην Πάφο λόγω της γυναίκας μου είδα παιχνίδια της ομάδας και είδα ταλέντο και ποιότητα. Οι ποδοσφαιριστές κατάλαβαν τι ζητώ, βγάζουν ενέργεια τι προπονήσεις και αυτό φαίνεται και μέσα από τα επίσημα παιχνίδια».

Για τον Απόλλωνα και την επιστροφή του Σωφρόνη: «Είπα από την πρώτη μέρα και παρεξηγήθηκα. Είναι προς τιμήν της διοίκησης που κατάλαβε το λάθος να απομακρύνει τον Σωφρόνη. Το καλό είναι ότι το διόρθωσε μετά από έναν μήνα και εύχομαι να μην στοιχήσει αυτός ο μήνας. Με τον Σωφρόνη ο Απόλλωνας θα ανακάμψει και είναι στα πόδια των παικτών να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Περιμένω ότι ο Απόλλωνας θα παλέψει για τον τίτλο μέχρι το τέλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ