aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Το δράμα του Τσόρνιγκερ συνεχίζεται…»

«Το δράμα του Τσόρνιγκερ συνεχίζεται…»

Θέμα στη Δανία για μια ακόμα φορά έγινε το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων του Απόλλωνα. Δημοσίευμα της ιστοσελίδας tipsbladet.dk κάνει λόγο για… δράμα το οποίο συνεχίζεται και καταπιάνεται με το πολύ σημαντικό ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

1

Το δημοσίευμα:

Συνεχίζει να μην πατάει στα πόδια της η ομάδα του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ο Γερμανός και η ομάδα του, Απόλλων Λεμεσού, παίρνουν μέρος σε ένα πραγματικό θρίλερ στην Κύπρο.

Ο πρώην προπονητής της Μπρόντμπι βλέπει τους παίκτες του να μην πατάνε καλά σε συνεχόμενα ματς στα πλέι οφ πρωταθλήματος, και αυτή τη στιγμή είναι χωρίς νίκη σε εννέα διαδοχικά ματς, οκτώ από αυτά έληξαν ισόπαλα.

Όταν ξεκίνησαν τα πλέι οφ στο νησί, ο Απόλλων είχε προβάδισμα επτά πόντων από τον ΑΠΟΕΛ, που ήταν στη δεύτερη θέση. Την περασμένη Κυριακή ο Τσόρνιγκερ και η ομάδα του θα μπορούσαν να είχαν χάσει την κορυφή, αν ο ΑΠΟΕΛ νικούσε την ΑΕΚ. Το ματς έληξε στο 1-1, και έτσι ο Απόλλων έμεινε στην πρώτη θέση με έναν βαθμό παραπάνω από τον ΑΠΟΕΛ.

Την ερχόμενη Κυριακή οι δύο ομάδες αναμετρόνται σε ένα μεγάλο ντέρμπι, στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να προσπεράσει τον Απόλλωνα σε περίπτωση νίκης. Από την άλλη, οι παίκτες του Τσόρνιγκερ μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου με μια εντός έδρας νίκη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ