aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο διπλό στοίχημα της διοίκησης Κίρζη και η αποφυγή του περσινού εφιάλτη

Το διπλό στοίχημα της διοίκησης Κίρζη και η αποφυγή του περσινού εφιάλτη

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Και να, που φτάσαμε εδώ… Ένα χρόνο και εβδομήντα μέρες μετά από την επιστροφή του Σωφρόνη Αυγουστή πέρυσι στον Απόλλωνα για να διορθωθεί αυτή η ανούσια, βεβιασμένη και λανθασμένη απόφαση της πρόσληψης Ιβάν Βουκομάνοβιτς, ξαναφεύγει ο Σωφρόνης Αυγουστή και λαμβάνοντας υπόψη πως τα αποτυχημένα αποτελέσματα δεν ξεπερνάνε τα δάκτυλα του ενός χεριού σε αριθμό ο Κύπριος τεχνικός φεύγει και πάλι επιτυχημένος. Με τις εμμονές, τα κουσούρια του, αλλά επιτυχημένος…

Από χθες άρχισε η φημολογία στα Social Media και σε συζητήσεις σε ραδιοφωνικές αθλητικές εκπομπές στις οποίες κάνουν τηλεφωνικές παρεμβάσεις οι ακροατές, πως κάτι συμβαίνει με τον Αυγουστή και το κλίμα στο Κολόσσι αντιστράφηκε. Πολλοί ισχυρίζονταν πως μέχρι και ο έλεγχος στα αποδυτήρια χάθηκε. Ε, στην Κύπρο, ακόμη και το κουτσομπολιό, τη φημολογία, είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην τα λάβει κανείς έως έναν μικρό βαθμό υπόψη, διότι πάντοτε έρχεται στο μυαλό αυτή η παροιμία που λέει πως «καπνός χωρίς φωτιά, δεν υπάρχει». Ακριβώς επειδή είμαστε στην Κύπρο. Ένα νησί στο οποίο αν συμβεί κάτι στον Απόστολο Ανδρέα, σε κλάσματα δευτερολέπτου το μαθαίνουν μέχρι και οι… χελώνες στη Χερσόνησο του Ακάμα.

Πάμε παρακάτω… Πλέον η διοίκηση του Απόλλωνα, είτε είχε οργώσει το έδαφος λόγω και της ευκαιρίας της διακοπής, είτε όχι, είναι ενώπιων μίας κρίσιμης απόφασης. Απόφαση η οποία θα καταδείξει πόσο καλά μπορούν να αξιολογήσουν αυτοί οι οποίοι θα αποφασίσουν για τον νέο προπονητή, έτσι ώστε η διοίκηση να μην βιώσει και πάλι την ισχυρή εναντίωση του κόσμου, το κράξιμο και τη μεγάλη αμφισβήτηση. Μία βόλτα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αρκεί για να διαπίστωση κανείς πως η μάζα του κόσμου που δεν συμφωνεί και πάλι με το «διαζύγιο» Απόλλωνα – Αυγουστή, είναι πολύ μεγάλη. Και τώρα με το τοπικό lockdown στη Λεμεσό που αναγκάζει τον κόσμο να μένει περισσότερες ώρες σπίτι απ’ ότι προηγουμένως, ολοένα και περισσότεροι Απολλωνίστες θα παραθέτουν διαδικτυακά της απόψεις τους.

Θα διαφανεί επίσης, αν μπορούν οι διοικούντες τους κυανόλευκους να αποφύγουν αυτή τη φορά τις ίδιες λακκούβες που πέρυσι έπεσαν μέσα, επειδή βιάζονταν να… φτάσουν αμάν-αμάν στον προορισμό της απόφασής τους για τον νέο προπονητή, μετά από το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων με τον Ρομπέρτο Μπορδίν.

Εν κατακλείδι: Όλα όσα συνέβησαν πέρυσι, διδάσκουν πως αυτήν την φορά ο πήχης για τον νέο «πηδαλιούχο», τέθηκε ή θα τεθεί ψηλά και η τελική απόφαση δεν θα είναι τόσο άμεση, αφού η αξιολόγηση θα αναγκάσει την Εταιρεία Απόλλων και τους ανθρώπους της, να σπαταλήσουν πολλές ώρες μελέτης και διαπραγματεύσεων. Ο Βουκομάνοβιτς είχε αναλάβει άμεσα, διότι και άπειρος χωρίς περγαμηνές ήταν και με χαμηλό κασέ. Ο νέος προπονητής, όμως, δεν θα είναι τέτοιος και όποιος και να έρθει, θα μπει αμέσως στην ακίδα της σύγκρισης με τον Αυγουστή και της πρόκλησης να οδηγήσει την ομάδα από εκεί που έμεινε με τον Κύπριο τεχνικό και σε ακόμη καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ