aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤο άνοιξε και το έκλεισε ο Σελάγια, το «κλείδωσε» με χατ τρικ ο Παπουλής

Το άνοιξε και το έκλεισε ο Σελάγια, το «κλείδωσε» με χατ τρικ ο Παπουλής

Χαμηλό αποδείχτηκε για τον Απόλλωνα το εμπόδιο του Άρη (5-1) στην α’ φάση του κυπέλλου Α’-Β’ Κατηγορίας. Οι «γαλάζιοι» δυσκολεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν βγήκαν δίχτυα, όμως ένα γρήγορο γκολ του Σελάγια (47’) στην επανάληψη, έδειξε τον δρόμο προς την πρόκριση.

Τη σκυτάλη από τον Αργεντικό επιθετικό παρέλαβε ο Παπουλής, ο οποίος με χατ τρικ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (55′, 64′, 66′) απλοποίησε τα πράγματα για την ομάδα του, για να έρθει ξανά ο Σελάγια για να κάνει το 5-0 (76’). Το μόνο που κατάφερε ο Άρης ήταν απλά να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Γκλεόφιλο (88′).

Οι Δημητρίου και Αντωνιάδης πήραν για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος είδε τον Σαρδινέρο να τραυματίζεται στο πρόσωπο και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Πλέον, η προσοχή των «γαλάζιων» στρέφεται στον αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Σωφρόνης Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο (52΄ Περέιρα), Σελίμοβιτς, Αντωνιάδης, Βασιλείου, Μάρκοβιτς, Σακέτι, Σαρδινέρο (30΄ Ζελάγια), Πίττας, Παπουλής, Γκακπέ (56΄ Σάλαϊ).

ΑΡΗΣ (Λιάσος Λουκά): Σωφρονίου (56΄Δημητρίου), Παστελλής, Λόπες, Μπάρμπαρο, Ρ. Μιχαήλ, Ντελμίρο, Μαλεκκίδης, Α. Μιχαήλ, Γκλεόφιλο, Φέλεκ, Λούγκος.

Σκόρερ: 47′, 76′ Σελάγια, 55′, 64′, 66′ Παπουλής / 88′ Γκλεόφιλο

Στάδιο: Τσίρειο

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Αντώνης Κουντουρέττης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Σάββας Κανάρης

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φελλάς

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ