aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Μπάσκετ Κύπρου | Νέα απο το Μπάσκετ στη ΚύπροΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤμήμα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα (δηλώσεις Ευσταθίου και Ξυστούρη)

Τμήμα μπάσκετ σε τροχοκάθισμα (δηλώσεις Ευσταθίου και Ξυστούρη)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Την ίδρυση τμήματος καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Απόλλων («Απόλλων Καλθόσφαιρα σε τροχοκάθισμα», η ονομασία).

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του σωματείου Μαρίνος Ευσταθίου, ο Απόλλων είναι πάντα ανοικτός σε κοινωνικά θέματα και η απόφαση για δημιουργία τμήματος καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα πάρθηκε με ευκολία.

«Ήταν η πιο εύκολη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του σωματείου, μετά από εισήγηση του Ανδρέα Ηροδότου. Ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ο Απόλλων είναι ιδέα και προσφέρει στην κοινωνία», επισήμανε ο κ. Ευσταθίου.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του τμήματος Σάββας Λαζάρου κάλεσε τα άτομα με κινητικές αναπηρίες να εγγραφούν στο τμήμα. Προπονητής θα είναι ο Στέργιος Ξυστούρης.

Σε δηλώσεις του, ο αρχηγός της ομάδας Χριστάκης Ιωάννου ανέφερε ότι στόχος τους είναι να περάσουν το μήνυμα ότι απλώς δεν μπορούν να περπατήσουν αλλά έχουν τη δύναμη της ψυχής να συμμετέχουν σε ομαδικά και άλλα αθλήματα.

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από την ιστοσελίδα Apollon365.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ