aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Τινάζει την μπάνκα με €25.000.000 για τον Ατίλα Σάλαϊ»

«Τινάζει την μπάνκα με €25.000.000 για τον Ατίλα Σάλαϊ»

Προτού καλά – καλά προσαρμοστεί στην Τουρκία ο Ατίλα Σάλαϊ έχει καταφέρει να κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στην καρδιά των οπαδών της Φενέρμπαχτσε. Έχει καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα της Φενέρ η οποία είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 59 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την πρωτοπόρο Μπεσίκτας.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αγωνίστηκε 11 φορές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του ως αριστερός στόπερ και αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο τουρκικός Τύπος χαρακτήρισε λίρα – εκατό τη μετεγγραφή του από τον Απόλλωνα.

Πριν περάσουν τρεις μήνες ηχούν ήδη μετεγγραφικές «σειρήνες», αφού δημοσίευμα της «Blikk» αποκαλύπτει ενδιαφέρον της Λέστερ να τον εντάξει στο δυναμικό της το ερχόμενο Καλοκαίρι. Οι πληροφορίες αναδημοσιεύονται και στην Τουρκία και σημειώνεται πως η αγγλική ομάδα είναι έτοιμη να πληρώσει κοντά στα 25.000.000 ευρώ για να αγοράσει τον πρώην αμυντικό του Απόλλωνα. Εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες ο Ατίλα Σάλαϊ θα γίνει η πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του ουγγρικού ποδοσφαίρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ