aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤην «σκότωσε» από νωρίς ο Απόλλων (video+pics)

Την «σκότωσε» από νωρίς ο Απόλλων (video+pics)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Εύκολο απόγευμα είχε ο Απόλλων στο Τσίρειο στάδιο κόντρα στη Δόξα, ο οποίος επικράτησε 4-2 επί των φιλοξενουμένων. Η ομάδα του Αυγουστή φρόντισε από το πρώτο ημίχρονο να… σκοτώσει το παιχνίδι αφού σκόραρε τέσσερα γκολ, ενώ η ομάδα του Χατζηλούκα δεν κατάφερε να απειλήσει στο πρώτο μέρος πέραν από το πλασέ του Ζατλ το οποίο κατέληξε έξω (21’).

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Μαρτίνες με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ, και είκοσι λεπτά αργότερα ο Γκρεμσλ ανέτρεψε τον Σκέμπρι εντός περιοχής με τον ρέφερι να δείχνει σωστά την άσπρη βούλα και την κίτρινη στον Αυστριακό. Ο Μάγκλιτσα ανέλαβε την εκτέλεση, ο Γκρεμσλ απέκρουσε ασταθώς και στο… ριμπάουντ ο Κροάτης πέτυχε το 2ο γκολ των κυανόλευκων. Στο 34ο λεπτό ο Γιάκολις έδωσε στον Σκέμπρι, και ο Μαλτέζος πλάσαρε για το 3-0, ενώ το τέταρτο γκολ πέτυχε ο Πέδρο μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 41’ ο Γκρεμσλ ανέτρεψε τον Γιάκολις εντός περιοχής, ενώ στην ίδια φάση ο τερματοφύλακας της Δόξας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη, αφήνοντας την ομάδα του με αριθμητικό μειονέκτημα.

Οι κυανόλευκοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με τις ίδιες επιθετικές διαθέσεις και έψαχναν το πέμπτο γκολ. Ωστόσο η ομάδα του Χατζηλούκα κατάφερε να μειώσει στο 59ο λεπτό, όταν ο Βάλε απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Σαντίκ και ο Ζατλ από κοντά έκανε το 4-1. Σχεδόν δέκα λεπτά αργότερα, ο Γιάκολις δεν κατάφερε να διώξει, και ο Κένιντι από κοντά πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2.

Ο Απόλλων την ερχόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο «ΑΕΚ Αρένα» (5/11, 19:00), ενώ  Δόξα θα φιλοξενήσει τον Εθνικό Άχνας στο Μακάρειο (4/11, 18:00). Υπενθυμίζουμε ότι οι κυανόλευκοι θα αναμετρηθούν με την Αταλάντα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη, στο πλαίσιο των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (20:00).


Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Βασιλείου, Ζοαο Πέδρο (46′ Αγγελή), Γιούστε (71′ Χατζηβασίλης), Ρομπέρζ, Σατσέτι, Άλεφ (46′ Άλαν), Μαρτίνες, Σκέμπρι, Γιάκολις, Μάγκλιτσα.

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Μπα, Ρεδόνδο, Μουκτάρης (46′ Πίντο), Ιωάννου, Κιφουετί (42′ Χατζηφραγκίσκου), Ενινφούλ (63′ Πουτζιουρής), Ασαμόα, Ζατλ, Κένιντι, Σαντίκ.

Σκόρερ: 5′ Μαρτίνες, 26′ Μάγκλιτσα (π), 34′ Σκέμπρι, 43′ Πέδρο (π) / 59′ Ζατλ, 68′ Κένιντι.

Κίτρινες: Γκρεμσλ, Μπα.

Αποβολές: Γκρεμσλ (2η κιτ.).

Στάδιο: Τσίρειο.

Διαιτητής: Τσούκκας Αβραάμ.

Α’ Βοηθός: Χαραλάμπους Χαράλαμπος.

Β’ Βοηθός: Καλογήρου Μάριος.

4ος: Αναστασίου Γιάννης.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καϊλης Πανίκος.

Το live της αναμέτρησης!



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ