aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤην... είπε στους παίκτες ο Τσόρνιγκερ: «Πρέπει να δούμε ποιοι θα έχουν τα κότσια»

Την… είπε στους παίκτες ο Τσόρνιγκερ: «Πρέπει να δούμε ποιοι θα έχουν τα κότσια»

Ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη συνέντευξη Τύπου, μετά το 0-0 του Απόλλωνα με την Πάφος FC, μίλησε πάλι για πίεση κάνοντας λόγο για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι το σημαντικό στη ζωή. Πρέπει να δούμε τι γίνεται στην Ουκρανία και να αποβάλουμε την πίεση».

Το αρχικό σχόλιο του Γερμανού προπονητή: «Θεωρώ ότι η ανάλυση είναι εύκολη, δεν ήμασταν καλοί, δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις για να σκοράρουμε. Δεν αρχίσαμε καλά, αλλάξαμε το σύστημα, ανεβήκαμε λίγο και γίναμε κάπως καλύτεροι αλλά γενικά δεν ήμασταν σε καλή μέρα. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο, όλη η πόλη και όλη η Κύπρος συζητά για το πρωτάθλημα, μπήκε πίεση και πρέπει να βρούμε τρόπους να την αποβάλουμε. Στην ζωή το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι το ποδόσφαιρο, βλέπουμε τι γίνεται στην Ουκρανία. Έχουμε κάποια προβλήματα, πρέπει να δούμε ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και ποιοι όχι για να παίξουν στους επόμενους αγώνες για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ακολούθως, την… είπε στους παίκτες του σχετικά, επειδή δεν έπαιρναν πρωτοβουλίες: «Θα παρακολουθήσουμε ξανά το παιχνίδι με τους παίκτες για να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι για ν παρουσιαστούμε καλύτεροι με την Ανόρθωση. Η μόνη ομάδα που νίκησε την Πάφος FC στο πρωτάθλημα ήμασταν εμείς, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε λάθη που μπορούσαν να τα αξιοποιήσουν. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και πρέπει να δούμε ποιοι θα έχουν τα κότσια για να ανταπεξέλθουν στο ματς με την Ανόρθωση».

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι η στιγμή να βρούμε τα κότσια για να ανταπεξέλθουμε. Πρέπει να βλέπουμε τους παίκτες να παίρνουν πρωτοβουλίες και όχι να κρύβονται στο γήπεδο για να μην κάνουν λάθη. Παίζουμε για κάτι, παίζουμε για το πρωτάθλημα και πρέπει να το δείξουν. Σήμερα φάνηκε ότι κάποιοι παίκτες δεν πήραν τις πρωτοβουλίες που έπρεπε και γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε με αυτό τον τρόπο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ