aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΤιμά τον Ασίς με εννέα απόντες

Τιμά τον Ασίς με εννέα απόντες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Eννέα ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πήραν κλήση από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για την εθνική τους ομάδα. Γι’ αυτό και στο σημερινό φιλικό με την Ομόνοια, για την τιμητική του Ασίς, θα κληθούν να αγωνιστούν κυρίως όσοι δεν είχαν αρκετό χρόνο στα επίσημα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Στην Εθνική Νέων κλήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές, οι Πέτρος Ψύχας, Μάριος Ανδρέου, Λεωνίδας Κυριάκου και Εύδωρας Συλβέστρος.

Η Εθνική Νέων βρίσκεται ήδη στα Σκόπια για δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Από εκεί και πέρα, με την Εθνική Ελπίδων βρίσκονται στην Άγκυρα οι Ιωάννης Πίττας και Ανδρέας Καρώ. Η Εθνική Ελπίδων θα δώσει αύριο επίσημο αγώνα με την Τουρκία, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει για τα προκριματικά και πάλι τη Σλοβακία στην Κύπρο.

Με την Εθνική Ανδρών έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους οι Χάμπος Κυριάκου, Μάριος Στυλιανού και Τάσος Κίσσας. Η Εθνική Ανδρών θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στον προκριματικό όμιλο για το Μουντιάλ του 2018 με το Βέλγιο στο ΓΣΠ την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ