aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥTι ισχύει για το συμβόλαιο του Ζάντερ και τα δικαιώματα του Απόλλωνα

Tι ισχύει για το συμβόλαιο του Ζάντερ και τα δικαιώματα του Απόλλωνα

Το σκηνικό για το συμβόλαιο του Ζάντερ και τα δικαιώματα που διατηρεί ο Απόλλων για τον παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησής του, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου FC, Πολύβιος Παλιούρας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν είμαστε αδιάφοροι για τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Καρώ έχει θλάση στον προσαγωγό, ο Μολ έχει πρόβλημα στη μύτη και κάκωση στο γόνατο, ενώ και ο Ζάντερ είναι απών. Οι Καρώ και Μολ χάνουν την χρονιά.»

Για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς: «Αναμένουμε τους επενδυτές μας για να «τρέξουν» τα θέματα προγραμματισμού. Έχουμε αρκετούς παίκτες που έχουν συμβόλαιο, θέλουμε το βήμα προς τα πάνω, θα πραγματοποιήσουμε ποιοτικές προσθήκες».

Για τον Ζάντερ: «Ο Ζάντερ ανήκει στην Πάφο, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου. Ο Απόλλωνας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε πιθανή μετακίνηση του».

Για το γηπεδικό: «Είχαμε μια πολύ καλή ανακαίνιση στο προπονητικό μας κέντρο. Υπάρχουν σκέψεις για μετακίνηση στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου, αλλά θα δούμε τι μπορεί να γίνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ