aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΘύρα 1: «Πίσω στα κλειστά, πίσω στα τσιμέντα»

Θύρα 1: «Πίσω στα κλειστά, πίσω στα τσιμέντα»

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα με ανακοίνωση του ενημερώνουν πως θα επιστρέψουν στα κλειστά για αγώνα του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα σε τροχοκάθισμα.

Αναλυτικά:

«Μάγκες ετοιμαστείτε, μάγκες ξεσηκωθείτε. Επιστρέφουμε!

Μετά από μήνες αποχής, η ΘΥΡΑ ΕΝΑ επιστρέφει για να δώσει ξανά πνοή και παλμό σε μια παράσταση που θα μείνει αξέχαστη..

Πίσω στα κλειστά, πίσω στα τσιμέντα, εκεί όπου γράφτηκε η δίκη μας ιστορία!

Το Σάββατο, η ομάδα καλαθόσφαιρας σε τροχοκάθισμα του ΘΡΥΛΟΥ μας, δίνει τον πρώτο αγώνα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα σε αυτά τα παλικάρια και με την δική μας μοναδική ώθηση να τους σπρώξουμε στην πρώτη νίκη και ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο τελικό.

Ξεσκονίζουμε τα γαλανόλευκα κασκόλ μας, ετοιμάζουμε τα ιερά μας λάβαρα και προθερμαίνουμε τα λαρύγγια μας για ένα ασταμάτητο πάρτι αποκλειστικά αφιερωμένο στον δικό μας ΘΕΟ, στην δικιά μας αρρωστημένη εμμονή μία μόλις μέρα πριν την συμπλήρωση 65 χρόνων ζωής!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Γυμνασίου Ζακακιού (πλησίον Croissanterie Φραγκλίνου Ρούζβελτ) και θα ξεκινήσει στις 14:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη και φυσικά δεν απαιτείται Κάρτα Φιλάθλου.

Με το τέλος του αγώνα ανηφορίζουμε όλοι μαζί στο Κολόσσι όπου θα διεξαχθεί η προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ