aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης»

«Θέλει Παναθηναϊκό ο Κατελάρης»

Από νωρίς ήχησαν οι σειρήνες ενόψει της μετεγγραφικές περιόδου του Ιανουαρίου από Ελλάδα μεριά….

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας newspao.gr, που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό, κάνει λόγο για «φλερτ» της αθηναϊκής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Φάνου Κατελάρη.

Οι πράσινοι σύμφωνα με τον εν λόγω ρεπορτάζ, βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Κύπριου παίκτη, ενώ όπως σημειώνεται και ο ίδιος θέλει, αφού βλέπει ως σπουδαία προοπτική να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα:

Ο Φάνης Κατελάρης είναι όνομα που ακούστηκε έντονα προ διετίας στον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στην επικαιρότητα για τους πράσινους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι πράσινοι βολιδοσκοπούν την περίπτωση του 25χρονου Κύπριου κεντρικού αμυντικού του Απόλλωνα Λεμεσού.

Το «φλερτ» του Παναθηναϊκού με τον Κατελάρη είχε ξεκινήσει από το 2019, αλλά οι –τότε- συνθήκες δεν επέτρεψαν την επίτευξη κάποιας συμφωνίας. Ο στόπερ του Απόλλωνα θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό, ήθελε και τότε, αλλά και τώρα… βλέπει ως σπουδαία προοπτική να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στο μισό εκατομμύρια ευρώ και ο Γιοβάνοβιτς που ξέρει την κυπριακή αγορά, από το πέρασμα του από τον ΑΠΟΕΛ, «τσεκάρει» μαζί με τους συνεργάτες του τον συγκεκριμένο παίκτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ