aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλει να γιορτάσει σπίτι του!

Θέλει να γιορτάσει σπίτι του!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το δέλεαρ του σημερινού τελικού είναι μεγάλο και στον Απόλλωνα θέλουν να είναι αυτοί οι νικητές και οι τροπαιούχοι. Η σεζόν που άρχισε στις 2 του περασμένου Ιουλίου φθάνει σήμερα στο τέλος της και οι κυανόλευκοι θέλουν να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα επιδιώξουν να στεφθούν κυπελλούχοι μέσα στην έδρα τους και να επαναλάβουν την επιτυχία του 1992, όταν κατέκτησαν το κύπελλο επί της Ομόνοιας (1-0) και πάλι στο Τσίρειο.

Οι ποδοσφαιριστές δηλώνουν πανέτοιμοι και ο Πέδρο Εμανουέλ, πλην του Μακρίδη, έχει πλειάδα επιλογών στη διάθεσή του. Οι Στογιάνοβιτς, Ελίσιο και Σλάβτσεφ, έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα τους να φθάσει στον μεγάλο της στόχο. Πρόκειται για παιχνίδι που ενδέχεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκειά του.

Ο Απόλλων γνωρίζει ότι αν διαφυλάξει καλά τα νώτα του θα έχει αυξημένες πιθανότητες να στεφθεί κυπελλούχος. Οι επιθετικοί του βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση και είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Αν και ο Μαγκλίτσα είναι έτοιμος το πιθανότερο σενάριο είναι να αρχίσει στην κορυφή ο Γκιέ Γκιέ και ο Κροάτης να αγωνιστεί ως αλλαγή.

Από τα πόδια του πολύ καλού το τελευταίο διάστημα Άλεξ ντα Σίλβα θα περάσει το παιχνίδι του Απόλλωνα και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν πολλά από τον Βραζιλιάνο, για να σπρώξει την ομάδα του στη νίκη και στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Φρέιρ και Αγγελή. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Στυλιανού και στο αριστερό ο Ελίσιο. Υπάρχει και το σενάριο που φέρει ως αριστερό ακραίο τον Βασιλείου.

Στη μεσαία γραμμή ο Σατσέτι θα έχει ανασταλτικό ρόλο και θα κινείται μπροστά από τους στόπερ. Μπροστά του θα έχει τους Στογάνοβιτς και Ντα Σίλβα. Ο πρώτος θα δίνει και στήριγμα στον Αργεντινό, ενώ ο δεύτερος θα έχει ξεκάθαρο ρόλο επιτελικού. Στα δύο φτερά θα κινούνται οι Παπουλής και Πέδρο. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκιέ Γκιέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ