aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θέλει να αναγκάσει τον Μαρτίνες να επιστρέψει στην Κύπρο»

«Θέλει να αναγκάσει τον Μαρτίνες να επιστρέψει στην Κύπρο»

Στο στόχαστρο του Απόλλωνα βρίσκεται -σύμφωνα με δημοσίευμα του Gazzetta.gr, o Νικολάς Μαρτίνες. Η ελλαδική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Αργεντινός επιτελικός χαφ βρίσκεται στα υπόψη της Λεμεσιανής ομάδας, η οποία… δεν παίζει μόνη της αφού ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Ατρόμητο Αθηνών.

«Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται εδώ και καιρό ο Νικολάς Μαρτίνες. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, μετά τον δανεισμό του στην Ανόρθωση με την οποία πραγματοποίησε μια πάρα πολύ καλή χρονιά, έχει επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά, όπου όμως δεν υπολογίζεται. Έτσι, αναζητεί ομάδα, έχοντας ήδη στα χέρια του μερικές προτάσεις», αναφέρεται στο δημοσίευμα και ακολούθως τονίζεται:

«Σύμφωνα με πληροφορίες του “Gazzetta.gr”, μία εξ αυτών είναι από τον Απόλλων Λεμεσού. Ο κυπριακός σύλλογος έχει πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και θα ήθελε να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην Κύπρο. Ωστόσο οι Κύπριοι δεν παίζουν μόνοι τους, καθώς για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και ο Ατρόμητος, με την υπόθεση ωστόσο στο Περιστέρι να μην είναι καθόλου προχωρημένη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ