aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΘέλει και θα ψάξει το απόλυτο

Θέλει και θα ψάξει το απόλυτο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το επιβλητικό 3-0 που πέτυχε ο Απόλλων στην πρεμιέρα επί της Νέας Σαλαμίνας, προκάλεσε ενθουσιασμό και έδωσε αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και οι κυανόλευκοι θέλουν να δώσουν συνέχεια με στόχο να φθάσουν στο απόλυτο των βαθμών στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν πως για να επιτευχθεί ο στόχος τους θα πρέπει να καταθέσουν αγωνιστική πειθαρχία και σοβαρότητα. Με αυτή τη φιλοσοφία θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι με τον Άρη. Η ομάδα του Εμανουέλ είναι το φαβορί, όμως η θεωρία από την πράξη έχουν μεγάλη απόσταση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως ο αντίπαλος του δεν έχει την ποιότητα της δικής του ομάδας και πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση της δικής του ομάδας. Όπως γνωρίζει πολύ καλά πως, το ποιος είναι φαβορί θα πρέπει να αποδειχθεί εντός αγωνιστικού χώρου.

Το σημερινό ματς, λόγω της απουσίας οπαδών (ο Απόλλων θα εκτίσει την μία από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του) δεν θα έχει την ατμόσφαιρα που του ταιριάζει, όμως έστω και με την παρουσία συνταξιούχων, γυναικών και παιδιών, οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα επιδιώξουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και να φύγουν από το γήπεδο με τη νίκη.

Άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη για τον Απόλλωνα θα θεωρηθεί έκπληξη. Ο τεχνικός των κυανόλευκων μετρά τις γνωστές απουσίες των Αγγελή, Μακρίδη, Μαγκλίτσα και Πίεχ, όμως υπάρχουν οι επιλογές παικτών που είναι ικανοί να οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία. Οι δύο τελευταίοι αισθάνονται καλύτερα, αλλά στον Απόλλωνα δεν θα ρισκάρουν τη συμμετοχή τους. Ο Μπάρμπαρο είναι έτοιμος και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Εμανουέλ θα επιλέξει την ίδια ενδεκάδα που παρουσίασε πριν από μια βδομάδα στο «Αμμόχωστος». Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάλε, στα άκρα της άμυνας ο Λόπες με τον Βασιλείου και κεντρικό δίδυμο οι Βινίσιους και Ρομπέρζ. Στη μεσαία γραμμή οι Σατσέτι, Μπεντόγια και Ντα Σίλβα. Παπουλής και Πέδρο θα έχουν ρόλο εξτρέμ, ενώ ο Γκιέ Γκιέ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ