aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαEUROPA LEAGUEΘα ξανασκοράρει ο Παπουλής στο «Ολίμπικο»; Απόδοση 3.10 στην Stoiximan!

Θα ξανασκοράρει ο Παπουλής στο «Ολίμπικο»; Απόδοση 3.10 στην Stoiximan!

Για μία ακόμη χρονιά ο Απόλλωνας βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω, παίρνοντας την πρόκριση στους «32»! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει και στην πρεμιέρα των «γαλάζιων» ΣΟΥΠΕΡ αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα! Και 0% γκανιότα!

*0% Γκανιότα* σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα στα ματς του κυπριακού πρωταθλήματος!

Λάτσιο-Απόλλωνας στο «Ολίμπικο», με τον «άσο» στο 1.34, την ισοπαλία στο 5.95 και τη νίκη των «γαλάζιων» στο 11.50. Το over 3.5 γκολ δίνει 2.22, το over 4.5 γκολ δίνει 3.75, το under 1.5 γκολ δίνει 5.20 και το under 2.5 γκολ δίνει 2.55. Στο 1.93 το GG, στο 1.80 το NG! Νίκη της Λάτσιο και στα δύο ημίχρονα δίνει 2.45, ενώ γκολ της Λάτσιο και στα δύο ημίχρονα δίνει 1.80. Οι αντίστοιχες αποδόσεις για τον Απόλλωνα είναι 56.00 και 8.50! Πιστεύετε ότι το πρώτο γκολ στο παιχνίδι θα μπει μετά το 23’; Απόδοση 1.90! Βλέπετε γκολ μετά το 77’ του αγώνα; Απόδοση 1.87!

Ο Φώτης Παπουλής είχε σκοράρει στο «Ολίμπικο» πριν από πέντε χρόνια, όταν οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί ξανά στους ομίλους του Europa League. Πιστεύετε ότι θα σκοράρει ξανά ο αρχηγός πλέον του Απόλλωνα; Απόδοση 3.10 στην Stoiximan! Στο 8.00 η απόδοση αν πιστεύεις ότι θα βάλει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ του ματς.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ματς αυτό εδώ.

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρία με τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ