aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θα κινηθεί για τον Χάιμε Ρομέρο ο Απόλλων, αν κατακτήσει το πρωτάθλημα»

«Θα κινηθεί για τον Χάιμε Ρομέρο ο Απόλλων, αν κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Για ενδιαφέρον του Απόλλωνα για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή της Καραμπάχ, Χάιμε Ρομέρο, κάνουν λόγο οι Αζέροι. Σύμφωνα με δημοσιέυμα της Azerisport.com, οι κυανόλευκοι σε περίπτωση που κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα και εξασφαλίσουν εισιτήριο για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, το ερχόμενο καλοκαίρι θα κινηθούν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Πρόκεται για 30χρονο ακραίο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Καραμπάχ τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με την φανέλα της οποίας μετρά 9 γκολ σε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν βασικός και στα δύο παιχνίδια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ την περσινή περίοδο. Έχει αγωνιστεί επίσης στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, Κόρδομπα, Ρεάλ Σαραγόσα, Αλμπαθέτε, Γρανάδα, Οσασούνα, Λούγκο στην χώρα του, ενώ έχει περάσει και από Ιταλία (Ουντινέζε, Μπάρι) και Τουρκία (Όρντουσπορ).

Το δημοσίευμα:

«Ο Απόλλων της Κύπρου στοχεύει σε άλλον έναν παίκτη της Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν. Σύμφωνα με το azerisport.com οι Κύπριοι, οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα τον αμυντικό Ντόναλτ Γκεριέ, παρακολουθούν τον Ισπανό εξτρέμ της Καραμπάχ Χάιμε Ρομέρο. Ο Απόλλων παλεύει για να εξασφαλίσει πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ την κατάκτηση του πρωταθλήματος για να μπει στο Champions League, και αν συμβεί αυτό, ο σύλλογος θα στραφεί για συνομιλίες με τον Ρομέρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ